Az embernek a gyermeke, ki más sok mindent látott a PC világában, egyszer csak megunja a sok mindent látást. Megvannak azok a programok, miket naponta, hetente, vagy alkalmakként használ szórakozáshoz, műveccséghe, munkához, azt jóccakát. Már nem kell ez a „próbáljuk ki, hátha, mert ez még úgysincs….” baromság, ebből egyszer kinő az ember.

De néha belefutsz néhány megoldhatatlan problémába, ekkor feltúrod a fórumokat, beleásol a zavarosba, és elsőre talán nem, de aztán mégis, és igen, és yessssoké!

Szóval, én roppant tisztelője vagyok a Forma 1-nek, és mindennek, mi körülötte zajlik, de Bernie simán kinyalhatja a seggem, amiért sok-sok 10ezer$-t áldozott arra, hogy olyan stream fusson a formula1.com videóinál, mit a hétköznapi, megszokott mód ne lehessen megkaparintani.

Mert nem lehet, mert trükköztek a fiuk. Ugyebár a hétköznapi halandónak kitaláltak különböző böngészőkön, különböző videó, és hanganyag letöltő segédleteket. A youtube, yahoo, imdb, cnn, vagy bármely pornó csatornán találsz egy videót, mit meg akarsz tartani bármely okból kifolyólag, akkor nagy L betűvel a homlokodon előveszed mondjuk a firefox nevezetű akármit, bekeresel különböző kiegészítőket, mik vagy bedöntik az egész op. rendszert (mert minden hülye írhat rá minden szart), vagy nem, és akkor te boldog vagy, ha megvan az anyag. Ha az op. rendszered fájlrendszere, illetve annak ismerete nem lenne számodra ördögtől való rettenet, akkor mindezekre ugyebár nem lenne szükség. Tudod hova dzsal a cache, hiszen olyan nincs, hogy valamit nézel, és az nem kerül fel ideiglenesen a gépedre (hacsak az nem a buzi M$ Silverlight, de ő is szemetel), és ha már ott van, akkor másolható, menthető.

Bernie srácai viszont kitalálták azt, hogy ameddig a lap meg van nyitva, ahol fut a videó, ne lehessen még másolni se az a gépre érkezett anyagot (az unlocker, mi képes minden szart feloldani, és fájlműveletek végrehajtani, csak később jutott eszembe, lehet az még kinyírja a srácok okosságát), és ahogy az ember gyermeke kilép a lapból, abban a pillanatban törni a cache-t, azt viszlát.

Okos.. nagyon okos….

De csak addig, míg az első dühös, és kurvára okos programozó bele nem szalad ebbe a szemétségbe. Így született meg a Replay Media Catcher, mi fogja magát, és laza csípőmozdulattal úgy mutatkozik be bármely oldalnak, hogy ő biza böngésző, és bármilyen agyontrükközött stream-et úgy húz le, mintha az kötelező lenne, sőt, a „kis köcsög” még konvertál is egyből, bazi sok (úgy 120 feletti…) formátumra, eszközre, méretre.

Holnaptól akkor Zap átnyergel a web világáról, a média világába, az agyonizmozott és brutális Adobe Premiere Pro-ról, a lazább Sony Vegas-ra.

Tüppptürüppp…..

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com