Basszus, napra pontosan két év…

És tudod az a poén, hogy ezt csak most látom, mikor írom az utolsó bejegyzésem. Ne keress benne különböző természetfeletti jelenségeket, legyen ez csak a véletlen műve, mert egyébként kiröhöglek!

Akkor született, szóval, két éve született itt az első poszt. Okom volt rá, hogy idejöjjek. Célom, méghozzá határozott. El kellett tűnni egy olyan világból, minek hatása roppant mód romboló volt, még számomra is, ki azért a roppant mód romboló világokra általában immunis.

Mindegy is… idejöttem, és itt jó volt. De tényleg! Ha most az ostoba, és felesleges technikai részleteket kivesszük az egyenletből – hiszen felesleges, meg ostoba dolog lenne benne hagyni – akkor azt mondom, hogy a Freeblog egy tuti jó hely. Sok ismeretség, jó poénok, segítőkészség, tehát minden olyan emberi volt, mi néha totál ellenkező az ember gyermekének életével, miben sok felesleges ismeretség, gyenge poénok, és jó pár gyalázatos dolog történik.

780 db. Poszton keresztül tudhatta meg a világ Zapról, hogy mennyire elmebeteg, és ezt 3634 db kommenten keresztül vissza is tükrözte. Sajnos csak 2010 januárjától áll statisztika rendelkezésemre, mire egyébként sosem szabad figyelni, mert pont olyan, mint az összes webes statisztika, szóval csak nyomokban karcolja a valóságot.

(Azért a világ eme részében, azaz a web-ben érzed az iróniát, nem? Egy színtisztán matematikán, és logikán alapuló világban pont a matematikán, és a logikán alapuló statisztikát nem lehet komolyan venni….)

Egy pár szösszenet az adatokról. A leglátogatottabb nap idén májusban volt, a maga 402 klikkjével, 1756 klikk született a freeblog oldaláról, az OCC-s írásomat 2757-en nézték (egyszer visszaolvasom, mert lövésem sincs, hogy miért ilyen népszerű). A Google több mint 10800× küldte ide a látogatókat.

Örömteli kulcsszavak (avagy; jó, hogy ezt megosztottad, mert roppant sokan találtak ide, és fedezték fel azt, amit te is)

Léka vára, Pandorum filmkritika, Reverse graffiti, vodamail beállítások, Moose, Moholy Nagy, WordPress,

Ciki kulcsszavak (avagy; annyi az idióta a világban, hogy nem hiszed el)

A dugás bármilyen formája, bármilyen létformával, bárhogyan. A politikai “elit”, és médiaszenny jeles képviselői (pl. selmeczi gabriella a 7. helyen van a keresettek listájában… vicc….). Rohadt sokakat érdekel a max pene nevezetű farok növelő, tehát a magyar egy kisfarkú nép.

Szóval, mindig is ellentmondásos volt ez a web, itt sem hazudtolta meg önmagát. Ha egy földönkívüli vagy, és a webes statisztikákból állapítod meg, hogy ki az ember valójában, akkor visszaszállsz az űrhajódba, és talán még a galaxist is elhagyod, hogy minél messzebb kerülj innen.

Viszont ne legyünk negatívak addig, míg szembe nem jön velünk valaki, el nem kapja a grabancunkat, és vérben forgó szemekkel azt követeli tőlünk, hogy azonnal mutassuk meg milyen hatása van egy farok növelőnek, vagy számoljunk be arról, hogy milyen magunknak feldugni egy üveget, esetleg hogy működik, mikor anyánkkal szexszelünk

Kösz Freeblog, hogy itt lehettem! Kösz mindenkinek, kik rám találtak, kik voltak olyan bátrak, hogy maradtak is. Kösz a megosztásokat, a linkeket, a beszélgetéseket, hogy befogadtatok az életetekbe, és hogy nem rúgtatok ki belőle.

Noh, a végén még be kell szedni valamit túlérzékenység ellen… Mindjárt kifolyik a nyál a monitorodon keresztül….

Nem sétálok el a ködben szótlanul, vissza sem nézve, örökre. Holnaptól egy más helyen, más feltételekkel, a saját királyságomban, viszont ugyanígy, és ugyanilyen agymenésekkel, mint eddig, mivel erről a kurva írásról sosem fogok leszokni…

Szóval, akik követni szeretnének, azoknak az elérhetőségem álljon itt:

http://zzzzuuuppp.hu/

A Blog itt addig marad, míg le nem sikálja valaki, mert a háttérben lévő képi anyagot – mi a régi posztokhoz kapcsolódott – csak virtuálisan volt erőm átvinni.

Viszlát, és kösz a halakat!

Odaát találkozunk!

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com