Tegye fel a kezét az, aki olyan hülye, hogy vasárnap este is dolgozik.

Most tegye le, és nézzen mélyen magába, vessen számot az életéről, és…. igyon egy kávét.

Az új projektem, hogy idén lebeszélem a főnökömet az idióta, és semmire nem használatos papírmunkák (Bocs! Adatbevitelek!) megszüntetéséről, még akkor is, ha negyvenkét szabvány írja elő őket. Röpke 680 sornyi adatot kellett pótolnom, mit soha, de soha, a büdös életben meg nem néz senki.

Jut eszembe!

Nem voltam ma kint a ringen. Ami egyrészt gáz, mert csak azóta tervezem, mióta bejelentették, hogy itten WTCC futam lészen. És ami másrészt szerencsés, mert nem áztam szarrá, abban a 8perces felhőszakadásban, mi boldogította a népet a helyszínen.

Viszont a bokáig sártengerben botladozás, és szétázott cuccok folyadékmentesítése helyett MTB világkupa volt a zajládában. Steve Peat 37évesen, két gyerekkel a háta mögött még mindig a legjobb 10között van. Basszus… Ennyi idősen még van közülünk jó pár, ki bírja a strapát rendesen. (szmájli)

Híreinket olvashatták, mik csak azért születtek, hogy a blog nem vesszen el a feledés homályába, míg nincs téma, miről a blog szerzője írhat. Most már kikapcsolhatják a készüléket.

Facebook Twitter Tumblr

2 Responses to Vasárnapi szössz….

  1. Évika szerint:

    nahát, nem csak szombat este, hanem vasárnap is? tudsz élni… 😛 😀

  2. Zaphod szerint:

    Hát igen, míg egyesek… köhhömm… mulatoznak, addig az élet nem állhat meg. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com