Most arra számítasz, hogy úgy folytatom: “Te ribanc!”
Áhhh… ez olyan egyértelmű lenne. Utálok kiszámítható lenni.

Engem folyamatosan sértegettek. Komolyan! Lehet, ez nem direkt, készakarva történik, de már elkezdte baszni a csőröm, és lassan betelik a pohár. A sértéseket még azzal tetézitek, hogy idiótának gondoltok, amiért vevő vagyok olyan kijelentésekre, mint ez:

“a hírek szerint a magánpénztárak november óta több mint 200 millió forintot költöttek el reklámkampányukra. Ha ez igaz, akkor ennyivel kevesebb pénz van már a magán-nyugdíjpénztári tagok zsebében”

Te szerencsétlen hülye!
Bocs! Ez így nem jó.
Annak az embernek, szervezetnek, pártnak, kormánynak át kell lépni egy küszöböt ahhoz, hogy a hülyéket hozzá nem értőket a világ szeme láttára megvezesse. Most gondolja valaki azt, hogy a pénztár fogta magát, és a tagok értékpapírjaiból egy bizonyos részt piacra dobtak, majd ezt az összeget elköltötték reklámra? Igen! Selmeczi mondata alapján gondolni fogja, és innentől az eddig is szörnynek beállított bank, most már egy szintre kerül a népirtókkal, az ördöggel, és mindennel, mi a földre nyomort, és pusztítást hozott az évezredek alatt. MERT MINDIG MÁS A HIBÁS, A ROSSZ!

“az ellenzéki párt (MSZP) képtelen volt titkolni azt, hogy a magánpénztárak mögött álló milliárdos spekuláns üzletemberek érdekeit védi; kiderült az is a szocialisták reakcióiból, hogy politikai és anyagi összefonódások lehetnek az MSZP és a magánnyugdíjpénztár-tagok között.”

Most megütnélek, de mint tudjuk, nőt soha nem ütünk meg, bármennyire is erős késztetést érzünk ez iránt. Szóval, nem elég az, hogy én egy milliárdos spekuláns üzletember vagyok, de még politikai, és anyagi összefonódás is van köztem, és az MSZP között. Miért nem zsidózol, vagy kommunistázol le inkább, te ribanc? Én nem jelenthetem fel rágalmazásért, vagy valami hasonló ügyben? Találhatok rá alapot? Van itt egy jogász?

Egy dologban igazad van. Három év múlva, ha addig nem alakul ki a jelenlegi környezetből egy olyan politikai szervezet, mi ütőképes lenne ellenetek, és összefogja mindazokat, kiknek elege lett a 20év faszságaiból, magához húzza a potenciált, kikben újraéledt a szavazni vágyás, szóval, ha nem lesz ilyen párt, és csak az MSZP marad, mint opció, akkor most kijelenthetem, hogy maga mellé állított. Lehet, öklendezve töltöm ki a szavazólapot, de kitöltöm basszus, remélve, hogy eltakarodtok a kurvaanyátokba.

Tudod, 100ezer ember nem nagy szám. Elhanyagolható. Mondjuk egy csatatéren, az ókorban, kurva jól nézhetett ki, ahogy egy ütközetben egymásnak esnek, de jelentős erőt egy országban hosszútávon nem bír képviselni.

Van kis hazugság, van nagy hazugság, meg van statisztika.

8034394 főt számlált a 2010es év szavazóinak száma. Ti ebből elvittetek 2706292 ikszet. Itt még mindig nem látszik semmi. Hisz a jelenlegi 100ezer, roppant dühös ember nagy része valószínűleg nem fidesz beállítottságú (Selmeczi mondá vala, mind MSZP-s bérenc). De nézzük meg azt, hogy mely megyéket buktátok volna el, ahol százezer alatti, vagy éppen meghaladó szavazattal vettétek át az uralmat: Baranya, Békés, Csongrád, Heves, Jász- Nagykun- Szolnok, Komárom- Esztergom, Nógrád, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém, Zala.

20-ból 12-ben annyi ember (vagy annyi sem) állt mellétek, amennyi most kinyilvánította unszimpátiáját ellenetek, még azon az áron is, hogy veszélybe került a jövőjük. Így már ezért egy kissé elgondolkodtató. Mert ezeknek van családjuk, barátaik, haverjaik, írnak újságot, cikkeket ide-oda, blogot, szerkesztenek híradót, stb. És hol vannak még a választások, ohhh… Még van előttetek egy alkotmány megírás, meg ki kell osztani a zsetont a nyugdíjpénztárból kilépőknek, az év közepén életbe lép a médiatörvény, pppfff… és ez még csak 2011. Húzós lesz. Mennyit kell még ebben az évben hazudni, egek….

Facebook Twitter Tumblr

11 Responses to Tisztelt Selmeczi Gabriella!

 1. Krisz szerint:

  Most olvasom:
  “Mindenki jól járt a nyugdíjvédelmi programmal. Minden magyar állampolgár válláról lekerül az az iszonyatos teher, amit a magánnyugdíjrendszer okozott, hiszen adó vagy járulék formájában mindenkinek fizetnie kellett. ”

  Miért innentől nem kell fizetnem? 😀

 2. Sir Artemon szerint:

  Ilyen hazugságok az MSZP szájából is elhangoztak, nem egyszer. De ez most nem releváns, mert most a bőrödön érezzük mind, hogy ennek mkkora súlya van.
  Igazából nem tudom, mit akar a nagybetűs, hogy elkezdte ezt a fajta ébredjetek fel! provokáció-sorozatot a magyarokkal szemben, de valami miatt ez zajlik. Hogy mi lesz ennek a felébredésnek a vége, arra nagyon kíváncsi leszek. Annak is, hogy tényleg idiótákkal van-e teli ez az ország, és akkor akövetkező szavazáson nagy részvételi arány mellett ülünk, és fogjuk a fejünket, vagy kiderül, hogy csak egy halom lusta és érdeketelen alakkal élünk egy országon belül.
  Én attól félek, hogy a következő szavazáson ugyanolyan hülyékkel kell szembesülnöm, mint az előző 3 során, és hogy az indulatokat meglovagolva az egekbe csap a feszültség, a végeredmény viszont olyan elkeserítő lesz, hogy valóban el kell majd hagyni az országot. Én félek ettől.
  De köztudottan paranoiás vagyok. 😀

 3. Sir Artemon szerint:

  [Krisz]: Nem. Innentől nem járulékot fizetsz, hanem adót! :)))
  Ami azért jó, mert az adó szabadon felhasználható, arra költik, amire akarják, a járulék meg egy olyan együttműködési forma az állammal, amiért Neked járt volna cserébe valami. gy most csak te adakozol az államnak még többet a semmiért. Mert hidd el, ezek a terhek bár csak névlegesek, de pont a névlgességük miatt bármikor felhasználhatják er definitionem visszaélésekre.

  Arról pl. senki nem beszél, hogy nincs jelenleg olyan infrasturkturális háttér az állami nyugdíjrendszerben, ami lehetővé teszi az egyéni számlák kezelését. De ez csak egy aprócska lényegtelen kérdés a témában. Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan fogják ezt megoldani, mikor a magánnyugdíjakat kezelő portfóliókra minimális létszámú embert működtettek a biztosítók, és teljesen független pénzügyi rendszert alkottak minden máshoz képest. Megnézem, hogy ezt hogyan vonják majd össze. A rohadt….

 4. Krisz szerint:

  Jelzem, nem politizálni akartam, csak a mondatban rejlő antagonizmust és ezáltal tartalmi retorikai hibát szerettem volna kiemelni.
  Ismétlem:
  “… hiszen adó vagy járulék formájában mindenkinek fizetnie kellett. ”
  Szóval akkor most mi is változott? 🙂

 5. laciba59 szerint:

  Most akkor áthúzottan hülye hozzá nem értőként kérdezem: tényleg ilyen csúnya ez a szép szőke néni, vagy reménykedhetek, hogy őt is megvezették? 🙂

 6. Zaphod szerint:

  [laciba59]: Nem illik kijelenteni egy ismeretlen emberről, hogy mit gondol, de szerintem téged az vezetett erre a kérdésre, mert kkhhmm… bejön a szőke néni szépsége. 😉

 7. Sir Artemon szerint:

  Összefoglaló Kornai Jánostól, aki nemzetközileg az egyik legelismertebb magyar közgazdászprofesszor:
  http://nol.hu/lap/mo/20110106-szamvetes
  (Ne azt nézd, hogy hol jelent meg. Kicsit hosszú is.)

 8. Sir Artemon szerint:

  [Zaphod]: “IV. Sándor pápa szerint óriási siker, hogy az inkvizíció által üldözöttek 96,8%-a választotta a katolicizmust a kínhalállal szemben”

 9. Don Dudis szerint:

  Majd mondok, ha akarok…:)

 10. Zaphod szerint:

  [Don Dudis]: Csak azt ne mondd, hogy a “**** legyen veled!” mert akkor kirúglak! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com