Pár napja ráfutottam a HBO-n, láttam belőle egy pár percet, majd gyorsba ki is lőttem, mert egyben kell megnézi, így hát várólistára raktam. Talán azért maradt ki eddig, mert egy kamaradarabhoz kell egy állapot. Elmondható é, hogy Samuel L. Jackson a 21. század legjobb fekete színésze (igen, ismerem Denzel Washingtont)? Így nem, mert nem eredeti nyelven láttam. Tommy Lee Jones egy piszok jó rendező? Azt sem, mert egy kamaradarabban, az apró szösszenetek kivételével – mik megadják a vizuális hangulatot – meg sok dolga lehet egy rendezőnek, hiszen a színészek vállán nyugszik az égész produkció, ha pediglen egy ilyen nagy volumenű témát feszegetnek,  és jókora instrukciókat kell adni a szereplőknek, akkor az egy rossz szereposztás. De végülis tök mindegy, mert ezt a műfajt akár becsukott szemmel is …. „nézheted”. No de azért szikrákat vetett tőlük a monitor.

Ülök, és azon gondolkozok, rémisztő, amiért nem rémisztő, hogy Fehér álláspontjába nem tudnék belekötni. A világgal kapcsolatos problémáját ….. egek…. és ahogy életének némely epizódjait megvillantja… totál átérzem. Bár sosem jutottam az ő végkövetkeztetésére, de bárhogy gondolkozom, nem lenne egy épkézláb érvem sem ellene.

Soha semmi nem fekete, vagy fehér… No igen.

Nincs is hozzá több megjegyzés, mert az egész önmagáért beszél.

Ide klikk, és már nézheted is.

4 Responses to The Sunset Limited

  1. Sir Artemon szerint:

    Na, ez már a sokadik alakalom, hogy ajánlanak nekem egy filmet, sorozatot, Te meg kvazi 12 napon belül posztolsz róla. Pedig Te éled nyilvánosan a lelki életedet… Közben meg az enyémet titokban mozizod? Vagy bepoloskáztad a lakásomat? Kémeid vannak? Ha csak egy-két alkalom lenne, azt nondanám, jóvan, van ilyen. Ha csak új filmekkel lenne, akkor pláne. De ez már sokadik, és nem lehet véletlen, s most a tévét nem néző merítésekről beszélünk, tehát egyéb szinkronocitásokról sem lehet szó. Szóval, áruld el, hogyan kukkolsz! 😛 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com