A szomszédban a kurvanénik bóótot nyitottak.
– Naaa, Zap! Az nem kupleráj, hanem szvinger klub!
– Jó, hát legyen szvinger, és nem egy kurvával állt meg a taxi az út közepén, amitől nem lehetett elférni, hanem…. aaa… egy…. Ő volt a mosogatólány, nah…

Szóval, nem is az a pláne, hogy kurv… „szvinger” klub nyílt a szomszédban, hanem az, hogy elkezdtem gondolkozni, mikor leültem az íróasztal mögé péntek éjszaka, és megfogtam egy papírt, majd azt vettem észre, hogy beleremeg a kezem, miközben a másikban egy pocsék kávé volt.

És akkor elgondolkoztam az életen, meg hogy min röhögünk már egy ideje, itt bent.
Szóval, az valószínűleg abszurd, és a XXI. század ennek a részének halálosan szánalmas, csak kínos, zavart vigyorra érdemes szituációja az, hogy az utcában, minden éjszaka rossz kapun megyünk be.

Tagged with →  

5 Responses to The Real World…

 1. Sir Artemon szerint:

  Ezen nagyon röhögtem. 😀
  No, annyit azért tegyünk hozzá, hogy szvinger klubba min. ketten járnak, hogy lehessen párcsere. Ez a lényege. ODa nem egyedül mész csajozni, hanem a partnernőddel. Egy kupiba mégsem viszed a csajodat/pasidat. Nemde? 😛

  • Zaphod szerint:

   Jó, akkor az a néni tűsarkúban, miniben, felturbózva tényleg valami ruhatáros lány lehetett, nem kurva (jajjj….Zap!), hisz nem gondolom, hogy a pasija előrement volna bemelegíteni a…….zágyat….

   Azt hiszem semmit nem tudok a szvinger klubokról.

   Azt hiszem el sem tudom dönteni, hogy ez jó, vagy nem… 😀

 2. Krisz szerint:

  Táncos klub lesz az táncoslányokkal, a felső emeleten szobákkal (értsd: panzió) a mulatásban megfáradt vendégeknek 😉

 3. répa szerint:

  Ne bántsd a szvinger klubokat, nem rossz dolgok azok. 🙂 A lényege hogy a helyet biztosítják, pasiknak és pároknak fizetni kell (annak aki szervezi) , ha nő partner nélkül megy, akkor neki nem.
  Biztosítanak piát és óvszert. Innentől kezdve a lényege az, hogy mindenki azzal csinál azt, amit mindketten (vagy hárman, négyen, öten stb.) akarnak. Ha diszkrétebben akarják nyomni, tehát nem mindenki előtt, akkor általában erre vannak megfelelő zugok. Itt se a férfiak, se a nők nem fizetnek egymásnak a “szolgáltatásért”, mármint a szexért, itt ez arról szól hogy kötetlenül, kedvükre szexelhetnek, galerizhetnek.
  Hogy jó dolog-e? Szerintem igen. Mindenképpen jobb, mintha pl. egy pasi kurvázni jár. Ide az esetek többségében házaspárok, magányos férfiak, nők járnak, akik változatosságra vagy valami plusszra vágynak.
  MOndjuk én nem valószínű hogy elmennék egy ilyen klubba, mert számomra a szex két embernél kezdődik- és ott is ér véget. Engem borzasztóan zavarna hogy ott többen lebzselnek, szexelnek, bámulnak stb.. De mindenki más, valakit pl. ez kifejezetten izgat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com