Simán mondhatnám azt, hogy jössz 30 ronggyal, egyébként meg mennyéé te az anyádba az elődeiddel, beosztottaiddal, meg az összes polgármesterrel együtt, azt jóccakát.

Nem mondok ilyet!

De azért tényleg jössz 30 ronggyal. Tudni kell, hogy ez azért aprópénz a jelenlegi alkatrész árak, és munkadíjjal mellett, de ennyi két gömbfej. A gömbfej egy olyan roppant bonyolultan hangzó dolog, de tulajdonképp nem más, mint egy gumivacak, mi két vasdarabba van beépítve. Viszont bárki, bármennyit elkérhet érte, mert amilyen jelentéktelen gumivacak, ha az nincs, elfogy, vagy egy Klingon fogja magát, és dezintegrálja, akkor kiesnek a kerekek. A két vasdarab előállítási ára 132Ft.-, a gumivacak 45Ft.- de ez így együtt, a hely – ahova kellenek – függvényében 8e-55e forint között van az én autómban. (Ne kérdezd, hogy miként lesz 177Ft-ból, 55ezer…) Mivel mindig a 45 Ft-os gumivacakkal van baj, és az egész kütyü össze van építve, ezért minduntalan meg kell venni.

Mert elromlik.

A gumivacakok egyébként akkor is elromlanak, ha becsomagoljuk őket vákuumfóliába, és bezárjuk egy por, és nedvességmentes széfbe, mert hát ilyenek a gumivacakok, mikre saját maguk is hatással vannak, de ez már a roppant bonyolult kémia, és a néha roppant vicces kémikusok asztala. Ha most elfelejtjük a fóliát, széfet, meg a gumivacak „bomlási” folyamatát, akkor is van hideg, meleg, az aaa izééé, amivel az utakat „sózzák”, meg az, hogy NINCSENEK JÁRHATÓ UTAK A KIBASZOTT FŐVÁROSBAN, és a gumivacakok folyamatos extrém ütéseknek vannak kitéve! Ha valamit nagyon sokszor ütök kalapáccsal, akkor az elromlik. Még a kalapács is elromlik egy idő után, amivel nagyon sokat ütök valamit, hogy elromoljon…

Japánban (vagy a világ minden olyan részén, hol igazi utak vannak, és ahol megbasszák a polgármestereket, ha nincsenek igazi utak) lehet, hogy egy autó életciklusa alatt kettő esetben ránéz a szerelő ezekre a gumivacakokra, majd talán egyszer azt mondja, hogy itt az idő a cserére. Ott vannak utak. Japcsiknál, ha ehhez az kellett, hogy valaki egy szép keddi, meg pénteki napon ledobjon oda egy-egy atombombát, akkor ezt itthon is meg kéne fontolni…. Hüümmm?

Két dolog miatt nem nyújtom be a számlát. Nem! Három dolog miatt!

– Kutyát sem érdekelné.
– Van neked bajod elég. Ott van a nyomás, amiért egy-két szavazat miatt eladtad a lelked, nácikat bíztál meg színházat vezetni. Meg már holnap leállhat a BKV. Romokban ez a nagy falú. Ott van még az a sok gyökér, ki egyre többet akar a húsosfazékból.
– Nincs számlám, de ez komplexebb dolog, hisz ha lenne, akkor az nem 30 ezerről szólna. Többről. Ez nekem olcsóbb. Így is azt fizetem, hogy 20éve egyetlen egy politikai erő sem képes országépítésre, sőt, ott rombolnak, ahol csak tudnak. A műhely is jól jár, hiszen őket sem zsigereli ki az aktuál kormányzat. Legalább kevesebb pénzt szórnak bele a szélbe.

Szóval Pista! Az idei össz. költségem 30 rongy. Tavaly jóval több volt, tavalyelőtt annál azért kevesebb, mi a futóműről szólt, és amit nektek kéne állni.

Üdvözlettel:

Zap, ki minden szarért adózik, és ezért lehet magyar útlevele.

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com