Írt nekem a doktor Baráth Eszter levelet, méghozzá a következőt:

Pontosan dokumentált vizsgálatok igazolják az eredményeket. 91%-a azoknak a nőknek, akik már kipróbálták a BreastFast-ot, arról számolt be, hogy a BreastFast láthatóan megnövelte a mell méretüket már az első héten. 97%-uk pedig azt mondta, hogy nagyobb lett a melle legalább egy kosár mérettel 3 hónap alatt. A termék eddigi forgalmazása során még sosem érkezett panasz hozzánk bármilyen mellékhatás tekintetében. Ez pontosan az, amit minden nő akar – biztonságos, hatékony termék bizonyított eredményekkel!

„R” nélkül olvastam, és arra gondoltam, mi ebben a vadállat….

Én is tudok ilyet! Komoly, nem vicc! Pontosan dokumentált vizsgálatok alapján, a nők 91 százalékánál, egy gyors, vagy nem annyira gyors, esetleg lassú beavatkozást követően (kor és alkat kérdése), képes vagyok mellméretet növelni, minek hatásai az első három hónap után tutira jelentkeznek. Bezony!

Igaz, vannak mellékhatásai. De ezek 0,5-ös betűmérettel íródnak, mintpéldául a: Telefonszámom bepötyögése után egy gépi hang „Az előfizető nem kapcsolható”, rosszullét, hülye kaják zabálása kétpofára, derékméret növekedés, kontrollálhatatlan bőgés, majd a kilencedik hónapban hosszas kiabálások következtében fellépő gyereksírás, de hát a mellméret érdekében, ugyebár….

Aztán doktor Krasznovszky Tamás is írt (észrevetted, hogy minden doktor vezetéknevének végződése „th”, vagy „y”?), hogy szedjek Climax Controlt, de nem szedek, mert megfogadtam, hogy …..

Most bejött ide egy illető, és természetesen nem néztem fel, mert leszarom, csak azt éreztem, hogy van itt valaki, ki udvariasan kussol. Te, ez lehet ismeri a blogom, és arra várt, hogy posztoljam már ki? Érdekesen somolygott… Nem szokott érdekesen somolyogni… Hüümm…

….szóval megfogadtam, hogy ha nekem klimaxom lesz, akkor az legyen kontrollálhatatlan Az úgy az igazi! Nem rejtegetünk!

De a bónusz, ha már a dugásnál tartunk, az Csikos Szabina, ki üzent nekem – ha már SunaMustra tag vagyok – (valakit megverek!), hogymárpedig lefeküdne velem, és ha elfogadom a kezdeményezését, akkor vegyem fel vele a kapcsolatot.

Csikos Szabinának olyan ló feje van, hogy nyitott tenyérrel nyújtod felé a kockacukrot, és szerintem volt egy olyan pillanata az életében, mikor beszorult a szoláriumba. Viszont kinézetét tuti, harsány rózsaszín cuccal akarja kontrasztossá varázsolni, mi sikerült is neki, mert kisüti a szemed. További információt nem tudtam meg róla, mert aszongya, hogy lépjek be. Nincs mivel. Köcsög! Küld el a jelszavamat is, mert így hogy!? Még új jelszó igénylés sincs, mivel sms kódos, és hívd fel a 0690….akármennyit. Hát hívja fel Csikos Szabina apukája…

Nah, ennyi volt mára a szex! Kapcsold ki!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com