A „bejöttem ma reggel dolgozni” kijelentés azért lehet necces, mert a nem bejövök dolgozni, 8 napos időszaka alatt, hat napon keresztül szarrá dolgoztam magam, 1,2 napon keresztül kómában feküdtem, homlokomra kiírva, miszerint leszarok mindent, 0,8 napig pedig ittam, és-vagy szerencsejátékot folytattam. Szóval, ma bejöttem dolgozni, így hát nekiesek az elmúlt hónapokban felgyűlt posztoknak, cikkeknek, híreknek, történeteknek. Kávé bekészítve, és vettem egy csomag ropit.

A ropiautomatáról lenne egy sztorim, mit akár kerek, egész és talán frappáns mondatokba lehetne ágyazni, miknek veleje valami olyasmi, hogy miután beszórtál a cuccba egy maréknyi aprót, a táp-O-mata közli veled, van benne „coin: 2”. Erre te kíváncsian nézel, lassan a rejtett kamerába – erre is van egy sztorim (Japp, ha van köztetek jogász, akkor felhomályosíthatna, hogy hol lehet rejtetten elhelyezni kamerát, ha az munkahely, és mik a jelenlegi jogszabályok az ilyen történetekkel kapcsolatban) – fordulva.

Mi van még…. Igen! WordPress 3.5-öt akkor telepíts, ha az tesztszerveren van, élesbe még véletlen se, mert akkorát szophatsz vele, hogy arra még azok is elismerően biccentenének, kiknek a szopás úgymond … elemi ösztön.

És ha már itten kulturális forradalom van (most hallom), meg oktatásügy átrendezés, meg minden, akkor nem lehetne, hogy kivesszük a nyelvünkből az „ly”-t, kedves Viktor? Naaa, lécci! Már évek óta kérem… És ha egy héten belül megvan a 13-as költségvetés, minimálbér, rezsicsökkentés, egyetemi keretszámok, akkor ez már tényleg csak pár perc lenne….

Ps: És most minden rendes emberke menjen el erre a címre.
Lapozzon az oldal aljára, a szavazódobozhoz, és nyomjon egy klikket a Nino Karotta névre. Nem alá, nem fölé, rá!

Csókolom!

5 Responses to Szösszent…

 1. szerint:

  Én szavaztam, de meg kell mondjam, csak a kedvedért, mert a Walker jobb alsó sarkában az a kis piros Porsche sokkal csinosabb. 🙂
  Amúgy az automaták egy kalap szart se érnek, tegnap végül 630-ért vettem egy fél literes kólát, mert a B9 gomb benyomása után elindult a B8-as kóla, majd bent maradt. Hívtam a telefonszámot a gépen, automata hang- ha a kezelőt, nyomja a nullás gombot, nyomom, süket csend. A GÉPET MEGDÖNTENI TILOS ÉS VESZÉLYES. Ez 280-ért. Utána 350-ért vettem egy kólát az újságosnál. Ez is egy történet, és csak remélem, hogy nem volt benne kamera. 😉

  • Zaphod szerint:

   Nem értem ám ezt. Amikor még abban a világban éltünk, ahol ilyen szarokat csak akkor láthattunk, amikor elhagytuk határainkat (3évente…), már még mozik mellékszereplői voltak a rossz táp-O-maták, hol a főhősök bosszúszomjasan ütlegelték őket.
   Azóta a technológia csak abban változott, hogy kikerült rájuk a tábla “Nem bántsd!”.
   Ha így fejlődne az orvostudomány, akkor még mindig sámánok grasszálnának az országban, és énekkel, tánccal űznék a vírusokat….

 2. szerint:

  Öööö … hova lett a kommentem? 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com