Tisztelt Peyton Manning!

Szeretnék bocsánatot kérni! Igen, vereségetek tisztán az én hibám.

Az egész úgy van, hogy apró gyermekkorom óta, bármilyen sporteseményen valami versenyzőnek, csapatnak elkezdek drukkolni, az veszít. Kezdődött ez a tenisszel, majd jöttek az olimpiák, és minden olyan sportesemény, mit nem folyamatosan követek (asszem ilyen követős csak az F1). Ellenfeletek is csak azért lett a New Orleans Saints, mert azt a meccset is láttam, s az ellenfelének drukkoltam. Félidő után még lett volna esélyetek, mert rohadt álmos voltam, de felbaszott az ideg, amiért a The Who koncert képe 2-3 mp-et csúszott a hanghoz képest. Totál élvezhetetlen volt az egész.

Tulajdonképp csak azért drukkoltam nektek, mert már a tököm tele volt a New Orleans ajnározásával. Mert szegények, mert elvesztették szinte az egész városukat abban a szörnyű katasztrófában, és megérdemelnek minden jót. Persze, amikor megtörtént a katasztrófa, akkor senki nem döntötte le a fehérházat, amiért nem készültek fel, a gátakról azt hitték, hogy örökké fognak tartani, és amikor megtörtént a baj, akkor sem vették komolyan az egész balhét, mert a csodás elnöküknek volt egyéb dolga is. Mondjuk marhákat kergetett a birtokai valamelyikén, vagy épp le akarta igázni valamely olajkitermelő országot… Mindegy, ez egy másik poszt témája.

Szóval, sajnálom, és ígérem, hogy ha legközelebb NFL-t nézek, akkor azt pusztán csak a látvány kedvéért teszem, semmi másért.

Facebook Twitter Tumblr
Tagged with →  

3 Responses to Super Bowl

 1. samtelen szerint:

  Nabazz, én meg vártam már hetek óta, erre bealszom a harmadik negyedben. Arra ébredtem, hogy Brees emeli a kupát, jól van, nyertek, aztán visszaaludtam.

  Vagy mondjam azt, hogy az én szurkolásom még alvás közben is hatékonyabb, mint a tiéd ébren, Zap? 😉

  (egyébként én is jobban örültem volna, ha a Vikings jut dőntőbe…hiszen ők is megverték volna a Coltsot 🙂

 2. Zaphod szerint:

  Simán hatékonyabb! 😉
  Ha Brett Favrenak drukkolok a döntőben, akkor tuti kikapnak… 😉

 3. samtelen szerint:

  Nem biztos, mert akkor én is Favre-nak szurkoltam volna, ha is el is aludtam volna azt a meccset is 🙂 Szerintem tök menő volt a deres halántékával.

  Reggie Bushnak meg milyen jó hangzású neve van. Reddzsibus. Állat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com