Nem, nem politika! Az M$ talán 2007-ben adta ki az Office 2007-et, mi nem tutiszáz, hiszen ki hinné el egyetlen szavukat is, de legyen annyi. Szóval, három éve kint van, ez alatt az idő alatt kijött hozzá minden frissítés, mitől megy is a buli (Egyébként az M$-nél ez a három év valami döntő dolog lehet. Vagy működik a cucc ennyi idő után, lásd; win98SE, XP, vagy bevallják, hogy tulajdonképp szart csináltak; winME, Vista)

Noh, szóval szép, majdnem új, de friss (nem úgy, mint a gazdája) irodai alkalmazás fut a vason. Viszont van egy bibi! Kurvára nem megy a Vodafone e-sms alkalmazása. Hogy ez mi? Ez egy nagy okosság volt a pirostól, mikor rájött, van számtalan olyan ember, ki előtt folyamatosan van pc, azon állandóan pörög az M$ outlook, és még az a legfőbb tulajdonságuk, hogy gyűlölnek sms-t írni. Ezeket az embereket valahogy rá kell venni arra, hogy megkönnyítsük az életüket (persze, és hogy 70%-al több szöveges üzenetet küldjenek havonta a telefonjukon keresztül), tehát építsünk be a levelező kliensükbe egy apró programot, mi látja a felhasználó névjegykártyáit, képes szöveges üzeneteket a neten keresztül, telefonra küldeni. Négy generáción keresztül (Office 98, 2000, 2002, 2003)tökéletesen működött ez a szolgáltatás. Semmi gond nem volt vele. Az életünk egyszerűsödött, a piros is plusz pénzt keresett, azt jóccakát.

Azt a fiuk úgy gondolták, hogy befejezik a fejlesztést (tehát azt a harminchét perces munkát, miben legalább 8sornyi kódot kellett volna átírni, hogy az a szar felismerje a köv. generációs levelezőklienst).

Mindezt azért tették, mert…

Megakadtam! Kurvára nincs ötletem!

Mert tele vannak pénzzel, ők többet nem akarnak keresni, szóval világbéke!

Mert annyira csóró a piros, hogy nem tud kifizetni egy román programozót. Sok a 2£-os órabér, rabszolgamunka meg kelet-európában még hivatalosan tiltott.

Vittorio Colao a góré, ki olasz, és ha csak az autóikat nézzük, akkor a válasz ott lóghat a levegőben. Kurva szép, nagyon megy, csak ne nézzél a mélyére a dolgoknak, mert ugrasz egy hátast.

Vírusként terjed az Alzheimer-kór a központban, és egyszerűen elfelejtették….

Szóval nem tudom! Itthon természetesen kussolnak a dologról. A piros oldala egy szót nem szól. Minthogy mindenről kussolnak. Talán az év elején kértek felmérést a webes szolgáltatásuk milyenségéről. Azt hiszem, hogy többé nem kérnek ilyet, mert volt véleményem, és nem tartottam magamban.

Nem úgy, mint az angolok! Ezért 323Ft egy £, én nem fordítva! Mert ők kinyitják a pofájukat, és cselekednek is, ha valami nem tetszik nekik (jó, tudom, a fél bolygó is az ő gyarmatuk volt, de ki mondta, hogy mi ne csináljuk azt, mint ők…).

Szóval, ottan fórumoznak róla rendesen. Szerencsétlen admin meg alig győzi a szomorú szmájlikat a válaszüzenetek mögé biggyeszteni, mik arról szóltak, hogy sajnos nincs kilátás új verzióra. Mondjuk az utolsó üzenetében beszélt egy talán 2010 végéről, de …. Hisszük, ha lássuk…

Facebook Twitter Tumblr
Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com