Nem, nem politika! Az M$ talán 2007-ben adta ki az Office 2007-et, mi nem tutiszáz, hiszen ki hinné el egyetlen szavukat is, de legyen annyi. Szóval, három éve kint van, ez alatt az idő alatt kijött hozzá minden frissítés, mitől megy is a buli (Egyébként az M$-nél ez a három év valami döntő dolog lehet. Vagy működik a cucc ennyi idő után, lásd; win98SE, XP, vagy bevallják, hogy tulajdonképp szart csináltak; winME, Vista)

Noh, szóval szép, majdnem új, de friss (nem úgy, mint a gazdája) irodai alkalmazás fut a vason. Viszont van egy bibi! Kurvára nem megy a Vodafone e-sms alkalmazása. Hogy ez mi? Ez egy nagy okosság volt a pirostól, mikor rájött, van számtalan olyan ember, ki előtt folyamatosan van pc, azon állandóan pörög az M$ outlook, és még az a legfőbb tulajdonságuk, hogy gyűlölnek sms-t írni. Ezeket az embereket valahogy rá kell venni arra, hogy megkönnyítsük az életüket (persze, és hogy 70%-al több szöveges üzenetet küldjenek havonta a telefonjukon keresztül), tehát építsünk be a levelező kliensükbe egy apró programot, mi látja a felhasználó névjegykártyáit, képes szöveges üzeneteket a neten keresztül, telefonra küldeni. Négy generáción keresztül (Office 98, 2000, 2002, 2003)tökéletesen működött ez a szolgáltatás. Semmi gond nem volt vele. Az életünk egyszerűsödött, a piros is plusz pénzt keresett, azt jóccakát.

Azt a fiuk úgy gondolták, hogy befejezik a fejlesztést (tehát azt a harminchét perces munkát, miben legalább 8sornyi kódot kellett volna átírni, hogy az a szar felismerje a köv. generációs levelezőklienst).

Mindezt azért tették, mert…

Megakadtam! Kurvára nincs ötletem!

Mert tele vannak pénzzel, ők többet nem akarnak keresni, szóval világbéke!

Mert annyira csóró a piros, hogy nem tud kifizetni egy román programozót. Sok a 2£-os órabér, rabszolgamunka meg kelet-európában még hivatalosan tiltott.

Vittorio Colao a góré, ki olasz, és ha csak az autóikat nézzük, akkor a válasz ott lóghat a levegőben. Kurva szép, nagyon megy, csak ne nézzél a mélyére a dolgoknak, mert ugrasz egy hátast.

Vírusként terjed az Alzheimer-kór a központban, és egyszerűen elfelejtették….

Szóval nem tudom! Itthon természetesen kussolnak a dologról. A piros oldala egy szót nem szól. Minthogy mindenről kussolnak. Talán az év elején kértek felmérést a webes szolgáltatásuk milyenségéről. Azt hiszem, hogy többé nem kérnek ilyet, mert volt véleményem, és nem tartottam magamban.

Nem úgy, mint az angolok! Ezért 323Ft egy £, én nem fordítva! Mert ők kinyitják a pofájukat, és cselekednek is, ha valami nem tetszik nekik (jó, tudom, a fél bolygó is az ő gyarmatuk volt, de ki mondta, hogy mi ne csináljuk azt, mint ők…).

Szóval, ottan fórumoznak róla rendesen. Szerencsétlen admin meg alig győzi a szomorú szmájlikat a válaszüzenetek mögé biggyeszteni, mik arról szóltak, hogy sajnos nincs kilátás új verzióra. Mondjuk az utolsó üzenetében beszélt egy talán 2010 végéről, de …. Hisszük, ha lássuk…

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com