Mondtam már, hogy a cégemnél le van tiltva a zzzzuuuppp, mert asszongya, idézem: „A megtekinteni kívánt weboldal törvénysértő anyagot tartalmaz. A weboldal megtekintése jogi eljárást vonhat maga után.”

Szóval, tuggyad mi a helyzet errefelé, miért kevés a poszt, és miért baszok válaszolni a kommentekre.

Nem jutok be, basszus… mobilról meg kuvaszar írni ide.

Egyébként volt hétvégén országjárás – poszt majd jön, meg talán képek is – , volt akurvaéletbe, annyi már nem lehet a benzin – erről minek posztolni – , láttam, hogy végre elkezdik náci pártnak hívni a jobbikot, van céges átalakulás, avagy hogyan változnak a júdeai népfr… júdea népe fron…. a mocskos köpködők, szelíd, nyalizós bárányokká. Srácok, nektek még jövök fotókkal, nem felejtettem el, tudom, szórólapos cuccra is ötletelnem kell, utána kéne nézni, hogy tulajdonképp miért is balhéznak bahreinben az F1 ellen, mert nem értem, meg azt sem, hogy mit keresnék én egy golfpályán – ez megint egy más téma – , de most inkább ezt a posztot beküldöm, megiszom a harmadik kávém, és elmegyek valami kurva értekezletre, ahol elképzelem azt…. tüpptürüppp…. hogy a kellős közepén felállok, odamegyek egy paraszthoz, azt nemes egyszerűséggel lefejelem.

3 Responses to Reggeli szössszzz….

 1. Dr. Sir Artemon szerint:

  Azon merengek, hogy vajon miért nem vezeted le ezt a rengeteg energiát valami kreatív, alkotó munkában. Úgy értem, komolyan neki kéne feküdnöd valaminek, amit a két kicsi kezeddel hol létre. Az a sok agresszió és düh, mind kimenne belőled.
  Aztán tegnap azt a tanácsot kaptam, hogy a pasimmal úgy a legegyszerűbb békében élni, ha rászánok napi 2-3 percet. Azt mondták, ha jól csinálom, ennyi elég. Neked is kéne napi 2-3 perc. Lehet 3×2-3 perc. Tamparamparampampampammpampapapapapapapam… Én itt sem voltam. 😛
  😀

  • Zaphod szerint:

   Asszongyák, hogy az agresszió levezetéséhez elég egy kéz is… 😀
   Én nem toom… asszongyák…. 😀

 2. szerint:

  Csak hogy tudd, tényleg hol dolgozol, az én munkahelyemen le van tiltva a facebook, a youtube, meg az ilyen mételyek, de a zzzzuuuppp.hu az megy. (Időm persze nincs olvasni, de az mindegy.)
  És a lefejelésről csak annyit, az én főnököm ma odavetette énalattvalóságomnak a folyosón, hogy ‘Veled beszélnem kell’. Ez nem holmi szaros kis értekezlet ám, ez egy one on one. 😀 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com