ÁÁáááááááá!!!! Ezt meg kellett írnom!!!

A fenti szöveg van a HVG legújabb cikkében, hol a főnök a Darányi tervről regél (pár perc, és kicserélték, de eskü, hogy ez volt!).

Biztos valaki megsúgta neki, hogy sorban szopatja a zállam a gazdákat, lehúzzák a rolót az eddig sikeres parasztok, mert állítólag nem felelnek meg bizonyos (muhahaa) EU-s követelményeknek, a kukorica vagy a földön rohad, vagy megveszi az olasz, és ki sem megy a határon, de már fordul vissza, és két- háromszoros áron eladja itthon, faszomtudja honnan vesszük a csirkét, disznót, de itthonról nem, mert alig lehet eladni, szóval itt is baj van. Olyan sztorikat hallasz, ha vidéki srácokkal vagy körülvéve, hogy beszarsz…

Szóval, a HVG a kép alá bevéste, hogy a főnök helyi kávét fogyaszt!

Fotó: Benoit Gysembergh

Ezt azt jelenti – ha nem tudnátok, akkor most elmondom – , hogy magyarország kiemelkedett a gödörből, és rásüt a nap. A 900 méter környéki, trópusi síkságainkon úgy terem a kávé, hogy 2014-től gyomnövénynek tekinthetjük, és jobban fogunk ellene küzdeni, mint a parlagfű ellen.

Nah, ennyi van….

One Response to Orbán Viktor helyi kávét fogyaszt

  1. Sir Artemon szerint:

    Van egy kávétermelő banánköztársaság már, most lesz egy kávétermelő narancsköztársaság is. Lehet, hogy indul a következő választásokon az Egyesült Déligyümölcs Köztársaságok elnöki posztjáért is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com