Most végignézve a OD webáruházát, azt is mondhatnám, hogy az irodabirodalomnak nevezett izéé, tök fű alatt árulja a szemetet. Már tavaly megfogadtam, hogy soha többé nem veszek utángyártott festékpatront (utántöltött meg szóba sem jöhet), de ez valahogy kiment a fejemből, egész nap gyilkos rohanás volt a városban, szóval beszaladtam, fizettem, és amikor otthon kinyitottam a csomagolást, akkor esett le, hogy: Huuuubazdmeg!

Ezt a szemetet adja az Office Depot 4ezer akárhányszáz forintért, majd ezek a következményei:

17 típushoz való kompatibilitás van felsorolva a dobozon, viszont 32 lenne eredetileg. hová veszett a többi? Nem fért rá a papírra?

Kinyitod a patron csomagolását, és úgy néz ki a fej, hogy már nem is akarod betenni a nyomtatóba, mert előre látod a következményeket. A következmények azok, hogy még rá sem közelítettél ezzel a mocsokkal a masinához, az már húzódzkodik le az állványról, és a végén sikítva közli, hogy tüntesd el a francba. A pláne az, hogy tudják, ez egy szemét. Egy szó nélkül fizetik vissza az árát, mégis ott tartják a polcon.

Amúgy teljesen érthetetlen az árazás. Ez a bóót 59 országban 2200 üzlettel, és 66ezer alkalmazottal van jelen. Ami azt jelenti, hogy tulajdonképp ő szabja meg azt, hogy mennyiért veszi a gyártótól a termékeket, hova teszi ki, mit csinál vele, hiszen cégekkel, vállalatokkal van szerződve, baromi szeletet szakít az irodai cuccok forgalmazásából. Ha a HP 7000 Ft-os eladási ajánlását nézed, akkor ez az OD-nak kerül úgy 2500-ba. Erre az eredeti partont beárazza 8000-re. Dupla csomagban pedig 14080-ra. Erre fogod magad, bemész a csöpp, szakadt, tökmaszek, lepukkant PCland webshopjába, majd megveszed 3565 forinttal olcsóbban a dupla kiszerelést.

Ilyet ember akkor csinál, ha egy üzletet tönkre akar tenni…

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com