Tegnap este azt mondták a srácok a Sport kettőn (egyen, csak a kettőn ismételték, szóval… tökmindegy…), hogy aki eddig nem követte az NFL-t, de szeretné megtudni, hogy miről is van szó, hogy is néz ki ez a történet, azt küldjük a TV elé, és nézze vissza a hétfő esti Green Bay Packers vs. Seattle Seahawks meccset.

Akkor én ezt most továbbadtam, jó!?

Mondjuk én az éjszaka kellős közepén, képes voltam üvöltözni, ami nálam baromi ritka egy esemény, és nem azért, mert mondjuk nincsen hangom, vagy …. nemtudom, találj rá indokot… szóval, ritka az a sportesemény, mi spontán üvöltözést váltana ki belőlem, mi szerintem (???) nem engem jellemez, hanem az általam látott sporteseményeket (tehát engem, mert szarokat nézek…. Kissé szét vagyok szórva, nem?).

Az NFL-ről aztszoktákvolt mondani, hogy decemberben indul be a foci. Meg azt is mondják, hogy mindig várhatók meglepetések. Szóval, ez a két mondat, ugyanabban a környezetben rendesen üti egymást, így az elsőt felejtsük is el. És pont ezért is hatalmas nagy ez a sport, mert lövésed sincs, hogy épp melyik meccsen dobod el az agyad, és melyiken alszol közel négy órát. A hétfői – pár héttel a szezonkezdés után – pont elmehetett volna a szezon végi Super Bowl-nak, ami rendesen kurvajódolog.

Tehát, aki kíváncsi, annak: Monday Night Football 2012: Green Bay Packers vs. Seattle Seahawks

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com