Amikor a főnököm felteszi azt a kérdést, hogy szerintem mikor (dátum, óra, perc, másodperc) fog becsapódni egy 500 m-nél nagyobb aszteroida a földbe, az hány trillió megatonnányi energiát szabadít fel, és tönkreteszi-e a Tiszaújváros, Bartók Béla út 42 sz. alatti rózsakertjét, mire én erre olyan stílusban válaszolok, hogy azért Kovács Józsi, háromszoros anyagyilkossággal elítélt baracskai rab a nejévé tenne, míg szét nem szakadok (ha egyszer leesik neki a burkolt lehülyézés), mintha semmi nem történt volna, folytatja a kérdéssort.

Helllóóóóóó!!!! Van itthon valaki??? Az imént közöltem veled, hogy barom vagy, de annyira vagy hülye, hogy ezt észre sem vetted!!!

Más!

Összegezzük júliustól az eseményeket:

  • Tréleren hurcolászódott az autóm (vagyon + felesleges alkatrész a polcon)
  • Leszakadt a kezemről kedvenc órám (vagyon)
  • Szétkúrtam a Squash ütőmet (vagyon)
  • Valószínűleg bennhagytam egy bankautomatában 9 rongyot (relatív)
  • Megkúrtak parkolásért (az anyját baszná meg, aki a nagykörút egyik felén este 6 óráig fizettet parkolást, a szembe lévő oldalon meg 8-ig…)
  • Szétkúrtam a telefonom kijelzőjét (vagyon)
  • Lekéstem azt a fotózást, mire két éve várok (remélem közben gyorshajtásért is megbasztak)
  • És most két napja csak csökkentett módokban tudok bejelentkezni a gépembe, mert valami kibaszott szolgáltatás szétesett a legutóbbi Win frissítéskor, és holnap indul a rémálom, mert újra kell raknom a bulit, elég volt az elmúlt 40 órányi baszakodás vele. (nagyjából egy hét, és hányok)

Gyakorlatilag bármit teszek, az nem jön össze, elromlik, nagyjából széthullik a világ körülöttem. Átmehetnénk magánéleti oldalra is, de ahhoz most semmi közöd, viszont nem sokban különbözik ott a helyzet. Úgy volt, hogy most szombaton elhúzok a Tackwood-ra, mi 560 km, 12óra talpalás a késő augusztusi 30 fokban, egy szállás éjszaka, egy nyaraló anya felvétele, és hazaszállítása, de ezt a történetet most szépen elengedem, mert kösz, de nekem nincs szükségem ebben a hónapban több szarra. Az i-re az fogja feltenni a pontot, ha megnézem a frissen fújt Hondát, és nem az lesz a színe, mit kiválasztottam…

Szerintem ilyenkor kellene részegen bőgni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com