Először felteszem a kérést! Ha van valamelyikőtöknek vízügyes kontaktja, ki képben van a magyarországi forrás vízkészletekkel kapcsolatban (elérhetőség, hozam, minőség, jogszabályok, mindenszar), és ezt megosztaná velem, akkor…. csak hálás tudok lenni érte. 😉 Az elérhetőségem az oldalon. Köszi!

Éjszaka, az alvást félretéve elindítottam ezt az izéét. Ezt a filmet, vagy mit. Gyakorlatilag én nem is tudnám megmondani, hogy mijez… Egy dologban megingathatatlan vagyok. Ez mindennek az alja. Ennek rossz az első perce, az utolsó perce, és az összes többi, mi e között az időpont között megtalálható. Csak azért sírtam fel nyolcpercenként, mert a két felsírás között magára a felsírásra koncentráltam. Ilyenkor egy értelmes ember lelocsolja a tévéjét valami gyorsan lobbanó folyadékkal, és meggyújtja, hogy soha, de soha többé ne legyen ilyen élményben része. Ebben az izében nem csak a forgatókönyv, a rendező, a vágó, hanem a színészek is annyira rosszak, hogy még a barátokköztben is csak mellékszerepet vállalhatnának. Bazdmeg, ezen még az is dobott volna, ha belelógnak a képbe a mikrofonok, meg néha a Best Boy. Lehet, hogy ez az Aaron Paul a Breaking Bad segítségével híres egy sztár lett, de tuti száz, nagy küzdelem lehetett írói, és rendezői szinten, hogy ez a pasi vállalható legyen a képernyőn. Szörnyű! Nincsenek karakterek. Nemek sincsenek. Mindenki hermafrodita.

Pppffúúújjj… utálok ilyen írni. Tényleg, ez tipikus magyaros (Puzséros…) fikázós trágyaposzt. Én nem akarok ilyen lenni, én tényleg, legalább egy másodpercnyi megfogható pillanatot keresek, egy felvillanást valamely karaktertől, egy technikai jelenetet, bármint!!!! Nincsbazdmeg! Nincs benne olyan másodperc, mi fel tudna magasodni a Fast and F. legrosszabb részeihez, jeleneteihez. Sőt, minden egyes FaF rész, egy A remény rabjai nagyságaként magasodik e szemét fölé. Várj! 66 millába fájt a mozi, mire azt mondja a pletyka, hogy a végén nem replikákat, hanem eredeti autókat törtek. Namost, enyészeté lett ekkor egy McLaren P1 (a többi csoda mellett) is. Ezért? Még jó, hogy Ron Dennis nem látta ezt a mocskot…

Ez volt itthon moziban? És volt olyan, ki fizetett érte? És nem voltak tüntetések, táblák, hogy vissza a pénzt? Sehol egy rohamrendőr, könnygáz, vagy valami?

Ez a Scott Waugh nem friss a szakmában, de gyakorlatilag elsőfilmes rendezőként tekinthetünk rá. Pont úgy beégett a tudatomba, mint Uwe Boll. Ha megtörténne a megtörténhetetlen, és holnap bejelentenék, Waugh rendezi az új StarWars filmeket, majd a 2015-ös bemutató másnapján az egész földkerekség 0-99 éves korosztálya egyszerre pettinggel rá, akkor sem. Kész, kizárt, hogy még egyszer ettől a palitól valamit is…

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com