De azért meg szeretném jegyezni annak a fasznak, …

Amúgy most löki a HBO a Cirque du Soleil – Egy világ választ el című előadását, és én sosem hittem volna el, hogy nem tudok elmozdulni a képernyő elől, pedig vagy ötször indultam el. azt hiszem feltört belőlem a 12 éves Kittike, ki nagy kerek szemekkel álmodik a…. Nah, mit akartam?

… aki felhatalmazást kapott attól a többi fasztól, hogy ennek a kurva szemétgödörnek a tetején kapirgáljon (gy.k. ORBÁN VIKTORRÓL VAN SZÓ), hogy basszájbaakurvaanyád! Aszongya a barom – komolyan mondom, hogy ennek a palinak valami nagyon durva mentális problémái vannak, szóval én, mint az ő alkalmazója, kérvényezem rendes évi orvosi kivizsgálását, különös tekintettel azon tesztekre, mik kimutathatják agyi defektusait – hogy ha minden KKV felvenne még egy-két embert az országban, akkor megszűnne a munkanélküliség.

Erre azt mondom ÉN, hogy FELVENNÉNK, TE BAROM, ha 120ezer nettó fizetés mellé (és akkor ez annyi, amennyiből még pont nem lehet megélni!) nem kellene NEKED BEFIZETNI 115ezret!  Te hülyeállat! Tudd már, hogy hol vagy a világodban!

Seggfej…

Megyek kávézni!

Tagged with →  

One Response to Mondom, nem politizálok, hát nem érted???

  1. Sir Artemon szerint:

    Cirque de Solei-t én is mindig tátott szájjal, néha folyó könnyel nézem, pislogás nélkül. Nem tudom, talán az a tökéletes harmiónia minden mindennel, és a maximális jelenlét, és a test erőlködés nélküli használata..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com