Tök jó ez az időzíthető publikáció… még magamnak is meglepetéseket okozok, hogy vajon mikor került ide ez az utóbbi két poszt. Mikor írhattam?

Rájöttem, hogy nekem tulajdonképp nincs is alvászavarom. Ami nincs, azt nem lehet zavarni… kész. Elég ez a napi négy óra, és tulajdonképpen … és tulajdonképpen már ott tartok, hogy elkezdek valami gondolatmenetet, de a felénél tök elfelejtem mit is akarok írni…

Kaptam egy könyvet a minap, minek célja az, hogy megmutassa olvasóinak, miként köll elérni a szeretet állapotát. Bírtam úgy húsz oldalt belőle elolvasni, majd tőlem független okok miatt le kellett tennem. Inkább nézegettem a beleírt, de félbehagyott idézetet, a gördülékeny és kecses vonalvezetést. Annyi mindent elárult a tulajdonosáról. Elgondolkoztam rajta, hogy ez olyan most, ebben az állapotban, mintha …

(Meddig is bírja az ember étel nélkül? Várj, megnézem!…. mondjuk azt, hogy 30napig, mert mindenhol mást olvasni…)

… mintha 30 és fél napja nem ettem volna, és erre kapok egy szakácskönyvet. Mondjuk Gordon Ramsay ajánlásával a fedél alatt. Valószínűleg te sem tudnál nevetni, bármennyire is kínban vagy.

Nem is jó hasonlat…

Mintha én lennék Gordon Ramsay és megkapnám Manyinéni receptkönyvét, miben 70-es évekbeli írások zengenének arról, hogy milyen jó bolognese üthető össze a vagdalt konzervből.

Ez sem igazán jó, mert akkor meg röhögnék….

Már késő volt megkapnom. Már tudom, hogy ha megérem, és megpihenek egyszer őszen, ráncos kezekkel, akkor majd a kandallóban lévő tűz ropogása mellett meg tudom majd fogalmazni mindazt, hogy milyen utat kell bejárni ahhoz, hogy megleljük az érzést, mit oly hosszú ideig kerestem. De ehhez természetesen elég bölcsnek, elég öregnek kell lennem, mert most még csak egy csapongó idióta vagyok.

Szóval, könyv félretéve, és a 24-el pusztítom az agyam. Tulajdonképp az megy otthon folyamatosan. Tök katatón állapotba kerülök, és csak mereven nézek ki a fejemből. Csitul minden gondolat, csak a film pereg, és csak Jack Bauer suttog, vagy üvölt vészjóslóan.

Jut eszembe! Ebben a blogban tulajdonképp én még nem is írtam semmi vicces dolgot, ugye?

Most sem jut eszembe semmi, de ha már Jack Bauer van említve, akkor legyen itt ez:

Facebook Twitter Tumblr

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com