Azt mondja a Dudás Viktor, a VOX magazin főszerkesztője a TV2-ben (a cikk szerzője megesküszik, hogy nem néz TV2-t “onlány”), hogy Christopher Nolan az egyedüli rendező… nem, ezt idézem: (…)tehát gyakorlatilag jelen pillanatban azt lehet mondani, hogy ő az egyetlen egy olyan rendező Hollywoodban, aki rendelkezik az utolsó vágás jogával, és azt csinál, amit akar(…)

Erről mondjuk meg kéne kérdezni olyan figurákat, mint S. Spielberg, G. Lucas, J. Cameron, P. Jackson, M. Scorsese. Ők vajon erre mit válaszolnak?

Meg azt is mondta, hogy a Batman Begins 500millió $ hozott a konyhára, mi messze van a 372milliótól, mit ténylegesen hozott, szerinte a The Dark Knight című nagysikerűvel 1, azaz egy millát sikerült kaszálni az egymilliárd helyett, és meglátjuk Anne Hathaway miként muzsikál a macskanő szerepében, mert egyedül Nicole Kidman volt az, akinek nem bukott bele a karrierje ez után a szerep után. Még jó – teszem hozzá – mert Nicole Kidman max. akkor volt macskanő, mikor a pasijának beöltözött, és a hálószobában szerepjátékot játszott dugás előtt, közben, vagy után.

Aztán az volt, hogy ezek után kikapcsoltam, mert számomra ismételten eleget égett a második számú kereskedelmi csatornánk. Ebben az évben elég volt ennyi…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com