Besza, behu…..

Tegnap reggel ezt azért nem írtam meg, mert elkapott a kórság, tulajdonképp deréktól felfelé voltam egy marék görcs, és fájdalom – innentől nem érvényes a Zap soha a büdös életben nem beteg, mondás – , szóval még az is fájdalmas lett volna, ha le kell gépelnem a nevem.

Viszont, erőm még volt röhögni. Nem a MALÉVosok miatt, mert egy rakat haver dolgozik ott, meg egyébként is, szóval mégiscsak MALÉV…

A kommunikáció. Itten van e a bizonyíték, hogy mennyire okos emberekkel dolgozik a magyar királyi. Lásd 5:15-nél, ahogy a meghívott Máté Gábor (szakééérttttőőőő úr) azt mondja, hogy a MALÉV gépei holnap is fel fognak szállni. Hogy holnap reggel mi történt, azt mindenki tudja, nem kell belinkelnem.

Ez a fasz – mármint a Máté Gábor –  a Sky Alliance Zrt. igazgatótanács elnöke. Nem is ez a bónusz, hanem másnap meghívta a HírTV is. Hát persze…. egy cég már a királyival.

Ekkor már elkezdtek összeesküvést elméleteket szőni, de képtelen vagyok végignézni, mert nincs hozzá gyomrom. Ha akarod, akkor itten van.  Mééé nem monnya azt ekkor egy ilyen gyökér, hogy hülye voltam, egy barom, nem értek ahhoz a témához, amihez meghívtak?

Ugyanez hupililában, mikor az ATV-n megjelent a Vágó Gábor nevezetű LMP-s barom (minden Gábor hülye? Én is?), kitől a Kálmán Olga 4 perc után megkérdezte, hogy “Ne haragudjon, ismeri ön a MALÉV helyzetét? – már most már úgy megkérdezem, komolyan!”

Itten van e, beszarsz.

Nah, ennyi volt! R.I.P. MALÉV, és menek dolgozni.

(Hazudik! Posztot ír már 4. napja, köszvénnyel, és a közgazdaságtannal küzdve. Már hat oldalnál tartok, és soha nem lesz kész…. Bassszus…..)

 

 

Tagged with →  

8 Responses to MALÉV szösssz…..

 1. szasa szerint:

  Most már jó sok éve ismerlek, de meg kell hagyni, rajtad nyomot hagy az idő vasfoga. Olyan vagy lassan, mint egy vénember…

 2. Máté Gábor szerint:

  Gábor,

  az árnyékból csak a kapufát sikerült eltalálnod. Nyolc éve küzdünk az aktuális kormányokkal a Malév megmentése érdekében, többek közt a rakat Malévos haverodért. Majdnem 10 éve vagyok pilóta a vállalatnál Boeing 737-es típuson. Ha te alapból ilyen frusztrált vagy, akkor elképzelheted milyen lehet nekünk most. A nevünket vállalva. Tájékozódj, olvass, kérdezz. Azután szösszenj.

  Máté Gábor

  • Sir Artemon szerint:

   Hát, nem tudom, Gábor, végignézve a riportot Önnel nagyon az a benyomásom, hogy Magukat évek óta megvezetik, egy csomó információt eltitkolnak, vagy megmásítanak, és hogy a mézes bödön olyan nagyon távol van Maguktól, hogy hiába az elmúlt 10 vagy 2 év év, sosem volt egy fikarcnyi esélyük sem arra, hogy igazán a közelébe férkőzzenek. Minden jó szándékuk ellenére sem. A Kész átverés show-ra hasonlít ez a sztori. Önök csak bábuk a sakktáblán, Maga lehetett az egyik futó, akit most bedobtak egy lépésbe, és be is áldozták.
   Mély együttérzésem a történések miatt, és én nem aggódom, hogy hamarosan nem jön valaki, aki csillogó bankókkal a kezében – kiszolgálva azon hatalmi érdekeket, akik eddig is játszották ezt a sakkpartit -, megjelenik, és odadob némi mentőcsomagot ennek a cégnek is. Lesz új designe és vizuális marketing, Maguknak lesz megint melója, bár, Önt és a SA-t biztosan nem fogják szívesen látni z érdekütközések miatt, de lehet, hogy a szakmai tudását megbecsülik majd, és mégsem teszik parkolópályára a gépét. Ki tudja? Ha szerencséje van, kell még Maga is a további porhintések elkendőzéséhez.

   Szerintem ezt a lavinát már régen elindította valaki.

 3. Máté Gábor szerint:

  Kedves Hozzászóló,
  köszönöm aggódó sorait, de meg kell ismételnem, céltévesztés, kapufa rajtunk (rajtam) rugózni. Rövid eszmecserénk lezárásaként engedjék meg, hogy idekopizzam egy kedves izraeli kollégánk és barátunk sorait Tel-Avivból, hátha segít:
  “Mr OV let me share some old fox experience
  National airline is not only business it is also a flag and you trampled the Hungarian Flag on the last few days.It is not you ofcourse it is the incompetent ministers and Governments before been there seen that.
  I remeber the Hungarian citizens evacuated from Isr 1991 before the Iraq war
  Crew had to remain onboard with gas masks on hand.
  People here can tell you how they took back Hungarians citizens from far east Asia
  End 2004 (tsunami)
  I realy wish you all the best but if God forbid somthing will happen that will require Assistance to Hungarian citizens and it will take hours/days to get aircraft available
  The citizens that pay your salary will send you home regardless the number of Seats you hold in the Parliament” D.K
  Ez a figura a sakktáblán is kuka, mint mindenki. Világos?

  Megpróbáltuk. Nem sikerült. De megpróbáltuk. Tettünk valamit, pedig csendben lapíthattunk is volna. Név nélkül. Valószínűleg ezért van némi véleménykülönbség közöttünk.

  Minden jót:

  Máté Gábor

 4. petike14 szerint:

  Kedves Máté Gábor !

  Elsőként elszámoltam magamban százig, elszívtam egy cigit és csak ezt követően írok neked néhány sort, teszem hozzá, -remélem valóban “annak” a Máté Gábornak címezve mondókámat, kérdéseimet 😉
  Remélem nem bántalak meg a tegeződésemmel, hisz’ te is tudod, itt (Liszt)Ferihegyen ez a szokás, mi itt egy nagy család vagyunk.

  1. Kedves Gábor, nem “Nyolc éve küzdünk az aktuális kormányokkal a Malév megmentése érdekében” hanem lassan TÖBB MINT 20 ÉVE… bár tudom, mostanság ha valami rosszaságról és csufi dologról legyen szó hazánkban az élet bármely területén az aktuális “jóemberek” csak 8 évre visszamenőleg látnak rosszaságot (…)
  Fehér könyv (http://www.kormany.hu/download/a/a8/60000/Feh%C3%A9r%20K%C3%B6nyv%20a%20Mal%C3%A9v%20%C3%B6r%C3%B6ks%C3%A9g%C3%A9r%C5%91l.pdf)
  2.az “árnyékból csak a kapufát sikerült eltalálnod” mondatoddal arra gondolsz hogy (itt) valaki az árnyékból/árnyékos oldalról (sunyi módon) lövöldöz ???…nos sokak véleménye szerint ez a magatartás jellemzően nem egy blog, blogger ismerve ….ez a fajta hozzáállást sokak szerint sajnos gyakrabban látható volt (főleg az elmúlt nyócévben, ugye) a nagy (állami) vállalatok sötétben megbújó menedzsmentjétől, háttérben mozgolódó embereitől (Tisztelet a kivételnek !)
  3.”Megpróbáltuk. Nem sikerült.” ….hát bizony kurvára nem…de mi is az amit ti megpróbáltatok ??? És miért nem ment ????? És mik a következményei ???? és, és és……na, mind1.
  (jó, oké nem minden konkrétan neked szól)
  4. Mikor lesz valaki egy olyan tökös legény aki kiáll és elmondja a frankót ? Hogy ezt nagyon, de nagyon elkúrtuk ? Esetleg elkúrtuk mert hagytuk bedőlni az egész kócerájt, és azt hittük ezt benyeli az orosz (hitelező) bank és lenyeli a békát, benyeli az EU is, mi meg csak szépen átcimkézzük a vasakat a következő héten valami nagy szép és új nemzeti repcsitársaságnak és minden oké, de mint írtad “Megpróbáltuk. Nem sikerült” mert a vak is láthatta és a történtek is ezt mutatják, nem is sikerülhetett és miért ment minden ilyen szembeötlően gyorsan ?
  Persze csak ha ez így van, így van ?
  4/2. ÉS/VAGY.Mikor lesz egy olyan tökös legény aki kiáll és elmondja a frankót ? Mondjuk azt hogy nem is akarunk itt semmi de semmi Malév II -t ott rohadjon az egész ahol van,le volt zsírozva az egész buli, a haverok is gyorsan bejelentkeztek meg jöttek a hiénák is, páran (megint) jól járnak és több ezren (a Malévval közreműködő cégeket is figyelembe véve talán több tízezren) meg nem jártak jól, éhkopp oszt kezdjenek magukkal azt amit akarnak ? (Ha gonosz lennék, megkérdezném 1 millió munkahely 10 év alatt? hallllóóóó)
  Persze csak ha ez így van, így van ?
  5. Az ebben a pontban felsorolt dolgok/kérdések szerinted igazak esetleg hamisak és mi lehet az oka hogy ezek a kérdések felmerültek az emberekben, dolgozókban ?
  – Már 48 órán elteltével próbálják eltüntetni a Malévvel kapcsolatos dolgokat, a repülőktől a céglogóval ellátott étkezőeszközökig, igaz ez ?
  – Hajtóművek nagyjavítása 50-60 millió $ (ezt nekünk) a kormánynak kell kifizetni ?
  – Repülőgépek nagyjavítása visszaadás előtt, (ezt nekünk) a kormánynak kell kifizetni ?
  – 500 milliárd forint a Hochtief-nek, állami garancia (ezt nekünk)a kormánynak kell kifizetni ?
  – 123 millió € az orosz VEB banknak (ezt nekünk) a kormánynak kell kifizetni ?
  – Éves szinten 60-70 milliárd Forint kiesés a költségvetésből ?
  – 30 %-os visszaesés a vendég éjszakák számában ?
  stb, stb, stb

  Kérlek tájékozódj, olvass, kérdezz. Azután szösszenj nekünk ide valami megnyugtatót 😉 Köszi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com