Most olvasom, már a második kávém közben…. ébredtél már arra, hogy olyan érzésed van, egy kurva kést forgatnak a torkodban? rettentő! …. hogy a roppant okos, és elhivatott, ámbár full idióta levegő munkacsoport új tervvel állt elő a Kossuth Lajos utca és a Rákóczi út áttervezését illetően. Asszongya az idiótája, hogy el köllene venni egy sávot az autósoktól, annak egy részét odaadni a bringásoknak, pluszban mehetne a járda kiszélesítés, és minden nagyon kafa lenne.

Azért úgy végignéznék ezeken az agyontanult embereken. Feltennék nekik egy pár kérdést, mi szorosan összefüggne a család anyai ágával, szexuális kapcsolatokkal, megfűszerezve némi aberrációval.

Elvenni egy sávot a város egyik legforgalmasabb útjából, mi közvetlen kapcsolatot tart Pest és Buda között? Noooormális? Nincsenek adataim, de mondjuk azt, hogy a jelenlegi állapotban a Rákóczi út napi 4 órát áll a dugóban. Reggel, meg este. Tényleg nem tudom, főleg a horror benzinárak mellett, de tegyük ezt fel. Mint tudjuk, a forgalmi dugó egy igen érdekes dolog, mit elemzők már azóta elemeznek, mióta Ford kitalálta a sorozatgyártott autót. Minden egyes orrpiszkálással eltöltött, nem indulok el a zöldnél, luuuzer vagyok, és állandóan nyomom a féket, beállok pirosnál a kereszteződésbe, nehogy az átmenő forgalom átmehessen sztoriknál a forgalmi dugó mértéke exponenciálisan növekszik. Eztet az állapotot úgy szokták volt enyhíteni, hogy különböző időszakokon, különböző lámpaváltási ciklusokat határoznak meg, több sávot hoznak létre, mi elnyeli a forgalmat, megkerülő, menekülő utakat építenek, és/vagy ezen utak forgalmi rendjét szabályozzák, mondjuk egyirányúsítással, × 1000 variáció.

Mit tudunk még a forgalom, és a levegőszennyezés közötti párhuzamról? Minél többet pöfög egy autó, annál többet szennyez. Stimt? Tehát, kurvára nem mindegy, hogy én, a Ferihegyről átdzsalok Hűvösvölgybe, azt 40 perc alatt teszem meg, vagy két óra alatt. (Mindkét eset megtörtént helyzetekre építkezik.)

Erre nekem azt mondja a LeMu, hogy ellenzők vannak és lesznek, de az ellenvélemények “leszerelhetők”. Én meg erre azt, hogy anyád.

Konklúzió: Ha leveszel egy sávot a Rákóczi útból, te barom, akkor nem 2×2 óra dugó lesz az adott úton, hanem 2×6, te barom, és mivel a Rákóczi út nem egy elkerített F1-es pálya, így hatással van kb. az összes útra, mi a Rákóczi út 15km-es körzetén belül helyezkedik el, ezt felszorzom azzal az olyan jól hangzó, exponenciális cuccal, minekokán megállapítható, hogy a várost egy szép pénteki délután elnyeli egy fekete lyuk, azt behúzza magával az összes buzi levegő munkacsoportost, az idióta szimpatizánsaival egyetemben, bazdmeg!

A faszért nem mennek el ezek dolgozni? Nem elég a megélhetéshez a kamu bölcsész diploma, mi?

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com