Ha létezik olyan – nem létezik, de tételezzük fel, mert enélkül nincs értelme a posztnak (főleg a Supernatural óta tudjuk, hogy nincs ilyen) – , hogy előre meg van írva az életünk, akkor nekem a 2010-as évhez a következő van bevésve abba a nagy kőtáblába: “Ebben az évben annyiszor csinálsz magadból hülyét, ahányszor eddigi életed során, ×100”

Hogy valaki basszus ennyire ne legyen képes kontrollálni az érzéseit, bizonyos pillanatokban, főleg ennyi évesen, az egész egyszerűen botrány. Ha a saját barátom lennék, akkor érdeklődve feltenném a kérdést: Fej, vagy gyomor?

Noh, de lapozzunk!

Rettentő kínok között meglátogattam a szervizemet délelőtt, és közöltem a srácokkal, hogy 27-én megy a vas hozzájuk, mert csöpög az orra, tök taknyos lett ebben a változékony őszben. Mi más lenne az ősz… hülye…

Elmondtam mit akarok, felnyitották, felemelték, duma-duma, szedjük össze a cáámítógépből, hogy mi köll hozzá.

Összeszedték. Ott voltam, láttam. A szemem előtt kerekedett ki egy olyan összeg, hogy abból, ha kimegyek a piacra, veszek egy vasat, talán légkondi is lesz benne …télére… mit addig használok, amíg le nem jár a vizsgája, azt letolom a szakadékba. Ha eljutok egy szakadékig vele…

Megelőző karbantartás. Tudod mi az? Amikor azt mondják, hogy ennyi kilométer után már ennek be kellett volna szarnia, és inkább most cseréljük, mert ha még elmegy 10ezret, akkor úgyis ki kell szedni, és egy vagyon lesz a munkadíj. Tuti érv… főleg, ha tisztában vagy a hivatalos szervizdíjakkal. Akkor aztán igazán nyomós.

Ezek után kerek-perec közöltem velük, hogy most faragunk. Leszarom milyen kamionról leesett cuccokat raknak bele, meg melyik Buga Jakabtól hozzák a szerelnivalót, de az, amit ott látok, az nemcsakhogy felháborító, de egész egyszerűen emberiség ellen elkövetett bűntett!

Hívnak az ajánlattal…

Viszont rájöttem, hogy mikor fogok én polgármesterre szavazni. Amikor a gyökérnek benne lesz a választási ígéreteiben az a pont, hogy a szar útminőséget beismervén, a futómű javítási költség 80%-át átvállalja.

És, végigsimogattam ezt a mocsadék CR-Z-t. Azt a szépséget, azzal a hibrid baromsággal a szívében.

7 milla, baszod… De beleszeretsz a nózijába, és pokoli jó ülések vannak benne… sose lesz 7millám… És fehér. És mindig utáltam a fehér autókat, de ez valami kurvaszép ezzel a színnel, élőben.

Facebook Twitter Tumblr

5 Responses to Kéne cím, nem?

 1. Elizabetta szerint:

  belekóstoltam a verdabuzisáég ízébe annyira, hogy értsem.:)

  Polgásmesterre szavazás: LOL. Na ja… egyszer széttörik alattam a merev magyar-japcsi gazdaságos krumplim, de előtte még végignézem, hogyan gyalulja a felkapart helyi 86-os útszakaszunk babapopsi-simára az abroncsokat..pfff

 2. VÉDA szerint:

  El nem küldöttnek tekintsem?

 3. Zaphod szerint:

  Pont három téma forog a fejemben, mire ez a kérdés megfelelne, és mire én különböző válaszokat adnék.
  Az elsődleges az, hogy ne! Bár ehhez tudnom kéne, hogy mire is irányult kérdésed….

 4. VÉDA szerint:

  Akkor most kap egy kis segítséget…

 5. Zaphod szerint:

  Éjfélkor akartam erre válaszolni, mert az olyan színpadias lett volna…

  A következőt akartam írni:

  Véda! Abban az esetben, ha a névnapodat ma ünnepled, akkor a válaszom: Nemcsak hogy szeretném elküldöttnek tekinteni, de …. az addig nem alszom nem állja meg itt a helyét, mert azt egyébként sem… de választ is várok rá! Tulajdonképp ez van most ….most….ppfff…. szóval, ez van most a középpontban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com