Első körben, a PageLines fejlesztőitől azt szeretném megtudakolni, hogy egy rohadt sablonfrissítést követően vajon mi a francért kell újraalkotni az oldal beállításait, mikre ember nincs, ki emlékezzen?!

Ugorjunk.

Félévnél tartunk. Tegnap valaki ünnepelte 2016 első pillanatait – nem én voltam – és pikk…pakk…pukkk, hat hónappal később megnézem, hogy úgyamúgy mit is csináltam én ez idő alatt. Ahham, ha lenne egy listám, mit mondjuk január elsején, enyhén másnaposan megírtam volna, és arra vár, hogy pipák kerüljenek a jegyzetpontok mögé, akkor azt a tanulságot tudná levonni az ártatlan szemlélődő, hogy 6 hónapon keresztül valóságshowkat néztem sok sör, és chips kíséretében. Vagy visszatértem a játékokhoz, és elleneket gyaktam napi 18 órában. Vagy nem tudom…

Ma amúgy mindenki beszélgetni akar velem. Tele van a tököm! Miért gondolod úgy, hogy én szeretek beszélgetni? Miért gondolod, hogy érdekel egyáltalában a téma, mit meg akarsz velem osztani? Tulajdonképp hogy jön ahhoz valaki, hogy belepofátlankodjon más életébe a nyomorával, mindezt kérés, kérdés nélkül?

  • Te Zap, szeretnéd ha felvetném neked életem jelen pillanatának kétségeit?
  • NEM!
  • Biztos?
  • MOST MONDOM!

Szóval, nem csináltam semmit idén, mit ki lehetne pipálni. Mi volt tavaly? Nézzünk utána…

Ahogy nézem a posztjaim – már akkor is siralmasan keveset írtam, de ez biztos annak a következménye, hogy már akkor egyre több ismerős nézte eme blogot – semmi. Azt tudom, hogy a Pats összehozta a SuperBowl-t, így bevásároltam náluk, és szoptam is a postán ezért rendesen. Megszűntettem egy vállalkozást, és kivizettem legalább két vagyont annak érdekében, hogy hagyjon mindenki a picsába. Voltam tűntetni. Írtam olyat, hogy „Hat nap szellemi kizsákmányolás, és társadalmi elhidegülés után….”, és ez tök jó, mert bizonyítékom van arra, hogy én ilyet is tudtam valaha. Életemben először tiltottam le valakit telefonon, és nem, ez egy pasi volt, szóval a március sem volt felhőtlen. Kiderült, hogy vagy a nagy mennyiségű C-vitaminra, vagy a csipkebogyóra vagyok allergiás, de valamelyikre biztos, mert leesett az arcom, és nem képletesen. Tavaszra már megvolt a BMW Welt, egy rakat rendezvény, készülődés egyéb helyekre, zúgott alattam a Honda, és érezte végzetét, de mi a picsát csináltam IDÉN, ez alatt a HAT HÓNAP alatt????

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com