Azt hiszem, hogy az elkövetkező egy hónapomat azzal fogom eltölteni, hogy az összes olyan céggel összeveszek, kik életben maradtak a pénztárgép cirkusz után, és megemlítik elérhetőségük valamelyikén a bérlési lehetőséget.

Ugyebár hülye leszek 139e+áfa+beüzemelési+telekom+faszomtudja+nyugtató+könnyű drogok, szóval nagyjából 200e-ért venni egy pénztárgépet. Ha 5e+áfáért bérelek, akkor ez két évi bérleti díj. Tavasszal választások, senki, még csak meg sem tudja tippelni, hogy mi fog történni két év múlva, annak esélye pedig, hogy bárki megjósolja, kell e nekem két év múlva akár egy fél pénztárgép is, hát durván konvergál a nullához.

Küld egy levelet a NAV, hogy pár napon belül falhoz állítja, és szájba lövi mindazt a magyart, ki nem kötelezte el magát az új pénztárgép vásárlása ügyében. Ehhez kell egy szállítási szerződés, ugyebár. A van, aláírva, pecsételve. Csakhogy!

Komolyan mondom, hogy ha az Én, és az állami gépezet témában kezdek posztot írni, akkor előfordul, hogy saját magam is elvesztem a fonalat. Gyakorlatilag eljutok arra a pontra, amikor … az autizmus bizonyos tüneteit vélem felfedezni magamon.

Csakhogy a cég, amivel szerződésben állok, és ami úgy viselkedik a partnereivel, mintha tényleg autisták lennének, egy hulladék, szóval nézzünk körbe a piacon, mert most éppen volt 24percem ezzel a faszsággal foglalkozni.

Aszongya a barom, hogy ha online pénztárgépet kívánol bérelni, akkor küldj egy megrendelőt, kapcsolatfelvétel céljából. Küldtem. Erre kiküld nekem egy SZÁMLÁTBAZDMEG, és hogy fizessek be neki 31e forintot, azt ha meg van, akkor majd beszélünk.

Nem tudom, hogy mennyire figyeltél, és most leesett e az abszurd.

Magyarázom: Megállsz a benzinkútnál, tankolni. Odajön a kutas, majd elkér tőled 20 rongyot. Miután átadtad, majd ő eldönt a következőket.

–          Akar e tankolni
–          Mennyi lesz a végösszeg
–          Milyen típusú üzemanyagot tölt a tankba

Ebben az országban, ezt így, büntetlenül meg lehet tenni. Pár napon belül megkezdem rendes éves, és jól megérdemelt szabadságom, minek egy – remélhetőleg nem jókora – részét azzal fogom eltölteni, hogy összebalhézok az ilyen elmebetegekkel, mindezt azért, mert idióták vezetik ezt az országot.

Gratula…

Tagged with →  

10 Responses to Ilyen ország márpedig nincs – Pénztárgép….

 1. Sir Artemon szerint:

  Juj, szabira mész?! Végre látlak?! Ugye? Ugye! 😀

 2. szerint:

  Gyertek ide gyorsan. Ez az ország tök pihentető és békés. Komolyan.

  • Sir Artemon szerint:

   Melyik? Az enyémben ma leakasztották nekem a gépszíjat. Sokáig húztam, de ma iszonyatosan kiborultam a tehetetlenségtől és a kétségbeeséstől. Elég sok dolgot el tudok viselni, de ma olyan csapdát zártak rám, amitől felüvöltött az Oroszlán. Gyilkolni tudnék. A képviselőházban. Ha megteszem, jöttök látogatni majd?

 3. szerint:

  Hollandia. 🙂 Apám, Amszterdamban mindenki nyugodt. (Na a turisták kicsit nem, de azok mindenhol hülyék, az nem számít.) És nem, mielőtt kérdezitek, nem voltam coffee shopban. 😀

  • Zaphod szerint:

   Nem voltál coffee shopban, tudjuk! Te csak üzemeltetted…
   Vagy csak beszállítottál…. 😉

   • szerint:

    😀 😀 😀 Eh, ezek a konferenciások nem viccölnek. 9-7-ig nyomtuk. De legalább érdekes. (Amúgy hogy néz ki egy coffee shop???? Legalább tudnám.)

 4. petike14 szerint:

  Sima kávézó, ott kapsz olyan kévét ami nem kávé, viszont rendkívül vidámít 😉
  (apropó, van ilyen szó hogy “vidámít” ? )

  • szerint:

   Na, jól van. Már láttam egyet-kettőt kívülről. De be nem mentem persze, mert helyette szimpi marókkói szociális munkással csevegtem. Nem röhög, ez halálosan komoly.:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com