…, hogy örömmel értesít az XMS arról, miszerint a nagy vízen túl kapható 400ezres, 15″-os, 2.2 GHz-es MacBook Pro árát levitték 538.490 Forintról,  484.990 Forintra.

Még jó, hogy nem fogyott el, mert menten megyek sorba állni érte, basszus….

Eccer tényleg beszöknék egy anonim MacBook Pro vásárló csoportba, és titokosan, ravaszul megpróbálnék rájönni, hogy honnanakurvaanyjukból van  538.490, vagy és esetleg, 731.490 (kint 560e) forintjuk egy ilyen vasdarabra?

 

Nem, nem vagyok irigy (de igen!), és tudom, hogy ha tanultam volna tovább, tovább, tovább, akkor…. (de nem!)

4 Responses to Halkan jegyzem meg…

 1. Rainmagic szerint:

  Mondom én, hogy kell az a zsepi. Kűdők egy Tescó százast, hogy legyen mibe zokognod. :DDD Sálálálá nem vagyok gonosz, sálálá nem vagyok gonosz. :PPPPPPPPPPPPP (de :DDD)

  • Dr. Zaphod szerint:

   Persze, sose voltál gonosz velem! Nem is tudom, hogy ha erre a következtetésre jutottam volna valaha, akkor azt honnan veszem. 😉

 2. Dr. Sir Artemon szerint:

  Errol csak egy regi kedves baratom szavajarasa jut eszembe, amikor is az kerult szoba kozottunk, h neki se erettsegije, se mas papirja, mindent autodidakta tanult meg, a radiozastol a muholdas kommunikacion at a nyaktervezesig, es akkoriban nyolcezres oradija volt csak az ugyeleti keszenletert, s akkor azt a valaszt kaptam erre, hogy:
  “Minden annyit ér, amennyit fizetnek érte.”
  No comment.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com