Ezt így kell csinálni!

Nem elég kupleráj van ebben az országban, hát fokozzuk is, tegyünk még rá egy lapáttal. Délután óta nem térek magamhoz, mikor hallottam, hogy a két kereskedelmi rádiót hazavágták. A nagyra becsült ORTT. Illetve az ORTTbe delegált, kurvára illetékes politikusok.

Jah, hogy szóltak nekik, hogy a két új rádió pályázatában nem stimmelnek bizonyos részletek?

Volt ugyebár alaki hiba a pályázatban, nomeg megalapozatlan üzleti terv is, de ez sem érdekelt senkit, ugye?

Volt ORTT elnök, ki kifejtette, hogy NE!

Volt köztársasági elnök, volt miniszterelnök, ki mondta, hogy óvatosan!

Volt még kibaszott Szalai Annamária valamelyik híradóban (esküszöm nem néztem vagy fél éve híreket), kire kb. azt nem bíznám rá, hogy elmenjen nekem venni egy kiló kenyeret, és közölte, hogy ellenállt minden nyomásnak úgy politikai, mint szolgáltatói síkon. Jah! Meg a logikának is ellenállt! Mitöbb! Valószínűleg úgy született, amilyen feje van.

Nem kell a Sláger 670milliója, nem kell a segítség, mit nyújtanak az embereknek naponta. Szórakoztatnak, véleményt formáltatnak, mosolyt fakasztanak még olyan fapofákon is, mint én. Ingyen! Az nem fontos! Az sem fontos, hogy a weben keresztül talán alig akad ország, hogy ne lenne hallgatójuk. Pártérdekek vannak, hatalomvágy, mi mindennél erősebb, mint ahogy azóta így van, hogy átalakultunk kibaszott demokratikus állammá.

Durva vagyok, közönséges! És?

Most vette el egy rakat kibaszott politikus, hogy a reggeli ébredésem mellé tudjak vigyorogni is! Hát a kurva anyjukat! Legszívesebben mindegyiket belelőném a Dunába! Nem kellenek! Takarodjanak! Szétbaszták az országot 20év alatt! Mindegyik, független a hovatartozástól.

Itt az lesz a lényeg, hogy majd reggel a Sláger, meg a Danubius hullámhosszán azt hallgassuk, hogy a politikai elemzők, pártfunkcionáriusok, és a körülöttük lévő slepp, miként tolja az arcunkba a hazugságaikat. Már akinek… nekem nem, köszönöm!

Komolyan mondom, hogy kifordultam önmagamból!

Én, ki tulajdonképp egy liberális beállítottságú fazon vagyok. Ezt a liberalizmust nem tessék összekötni semmiféle párttal, arccal, itthon hangoztatott eszmékkel, vagy népcsoportokkal. Nem húzok a zsidókhoz, árjákhoz, feketékhez. Nekem mindenki egyforma árnyalatú zöld volt mindig. Ezzel jól fel is szoktam baszni a szélsőségben fürdőző embereket, kikkel el vagyok látva. De most, ezt az újabb szemetet látva, kinyílt a bicska a zsebemben, és artériát ért.

És a lényeg! Talán itt az alkalom, hogy mi, akik itt élünk ebben a szemétbányában, mit demokratikus államnak csúfolnak, elmenjünk a a városligeti műjégpályára, 2009. November 8.-án, és kijelentsük, az ország irányítói vannak értünk, és nem mehetnek túl bizonyos határokon!

Tagged with →  

One Response to Hajrá kibaszott Magyarország!

  1. sotto szerint:

    egy baj volt (jó kurva sok), hogy “De Virág elvtárs, ez az ítélet”-et játszottak…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com