Van rá fogadásom, hogy valami idióta már fogalmazza a magyar népszavazási kérelmét az EU-ból való kilépés ügyben. Van rá jóslásom, hogy átmegy mondjuk negyedikre. Van rá tippem, hogy össze is gyűlik a támogatás, és megtörténik a szavazás. Komoly összegem van arra, hogy abban az esetben, ha ez sikeres lesz (50% +1 idióta sikeresen ikszelt valamire), magyarország is kilép az unióból.

A szavazás előtti hónapban Zap az összes vagyontárgyától elkezd megszabadulni. Az utolsó kibaszott szakadt alsógatyát is pénzzé teszi, majd vesz egy baszott repjegyet Vietnamba, azt viszont hallásra!

Angliában, a BREXIT pártiak azzal kampányoltak, hogy az országból heti 350m £ dzsal ki hetente az EU kasszájába. Most, amikor eldöntötték a kilépést, és mindenki elkezd odaállni a pénztárhoz, akkor kuss van, illetve Nigel Farage közli, nem is úgy gondolták, az nem úgy van, hogy akkor mostantól ez az összeg a kincstárt gyarapítja, mert az nem is annyi, mint amit hirdettek, és….

Tehát, Nigel Farage, Boris Johnson, meg a többi idióta semmi mást nem csinált, csak (hazudott) megvezette azokat, kik képtelenek, vagy lusták voltak tájékozódni arról, hogy mit is jelent egy ekkora buliból kilépni. Ezt mondjuk én leszarom, mert legalább lesz egy időszak, amikor olcsóbban jutok cuccokhoz Angliából.

Azt már nem szarom le, hogy ez nem szeparált buli, terjedni fog, és aki ezt a legjobban meg fogja szopni az pont ez az ország. Mondjuk eddig nem sok alkalmam volt erről beszélgetni másokkal, mert most is itt izzad a seggem a szobában, lanyha 70 fokban, egy rakat melóval körülvéve, de akit csak hallottam, az vagy maga is kilépne, vagy be sem szavazta volna az országot.

Ezeknek a hülyéknek azt szeretném mondani, hogy ez a kibaszott ország a következő összegeket kapta ajándékba ahhoz, hogy legyenek itthon beruházások, és ne úgy nézzen ki ez az ország, mint Albánia alsó:

Évek 2000-2003 2004-2006 2007-2013 2000-2013 2014-2020
Uniós fejlesztési források (milliárd forint) 220 1393 9884 11497 10339

Összesen tehát 21 836 000 000 000 forintot adott nekünk a francia, német, és angol paraszt ahhoz, hogy éhen ne dögöljünk. Ez annyira nem aprópénz, hogy magyarország 2016-os bevételi főösszege 15 789 564 600 000 Ft, de hogy egyértelműbb legyek – te nacionalista barom – ennek a kuplerájnak az összes lakója (anyu, apu, kölykök, nagyi, hülye szomszéd, segg orbán) kapott 2,2, azaz kétmillió kétszázezer forintot ajándékba a három nagy lakóitól.

Mivel a BREXIT ellen szavazók nagy része tájékozott fiatal volt, és ezt párhuzamba teszem a magyar tájékozott fiatalok arányával, akkor az angol 2%-os különbség itthon 18-25 % lehet, magyarán TUTIRA megszavazzuk a kilépést akkor is, ha te vért köpsz ezért.

Én meg nem várom meg, inkább riksásként élem le az életem, minthogy ezen a szartanyán szopassanak halálomig az orbánok, meg majd a vonák…

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com