Kb. most jött el a pillanat, hogy azt ordítsam a kurva levegőbe, hogy EZT NEM HISZEM EL BAZDMEG!

Tegnap egy kurva képen dolgoztam úgy másfél órát. Aprólékos, rohadt egy munka volt, majd mondom megnyitok rajta egy pár, már nem használt munka réteget, megnövelve a képkeret méretét, hogy minden beleférjen, s lőn világosság, az egész cucc egy baromi jó werkanyagként tárult fel, mit még fel lehet használni a melóhoz. Tuti, mondom ezt el köll menteni jpeg-be. Klikk, azt egy perc gondolkozás után közli a cucc, hogy ő biza rossz memóriaterületre akarta menteni, és ezzel a dumával elszállt az egész komplett munka.  Csúnya anyázás következett, majd nyugság, megértés, szegény vas hetek óta dzsal 100%-on, vindóz, hát köll neki pihi. Oké, karbantart, rendez, felesleg töröl, töredezetmentesít, elment vele egy egész éjszaka. Hajnalban ébred, kávé, leül a gép elé, mi friss, és üde, megy a meló, szitu ugyanaz, megnyit, igen, ez hasonló a tegnapihoz, ment, elszáll….

Csak azért nem basztam ki az ablakon az egészet, majd ugrottam utána, téptem szét kézzel a megmaradt darabjait, mert a kurvaanyját, csak ezen tudok most gályázni, de a bosszúm nem marad el!

A fél lábamat odaadnám most egy Mac Pro-ért, basszus!  1 259 990 + két 27” Apple LED Cinema Display 609980 + 1 500 000 apróság + két csomag ropi, az összesen 3 369 970 (a ropi nemtoommennyi) és mindezt ingyen szállítják!

Mennyit adnak egy veséért?

5 Responses to Fuck…..

 1. Rainmagic szerint:

  A tiedért szerintem nem sokat. 😀

 2. szasa szerint:

  Ezt nem is mesélted tegnap…fuck, jó nagy szivás.

  • Zaphod szerint:

   Hhmmm… felejtek, meg ugyebár volt más dolgunk! Ttaaadaaammm!!!! 😀

   Jah, egyébként most a c.list animja folyik. A nyersanyagot megcsináltam, mi az animáció alapja, majd’ mondom lökök egy kávét és folytatom. Mi villan fel úgy, mint O’Neill-nek, mikor rájött, rossz helyen jár? Csak annyi, hogy az össz anyagot rossz fájltípusba (.gif helyett .jpeg) mentettem, szóval kezdhetem az egészet elölről.

   Ha ennek vége, akkor be kell utalnom magam valami csendes, nomeg zárt helyre egy időre… 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com