Ez a hír valahogy bejutott a jelenleg megélt, rohadt nagy kupleráj közepébe, így gondoltam billentyűzetet ragadok, és megkérdem – én, ki a közvetlen embereket irányító szerepet vállaló nők legnagyobb ellensége (ez egy szép mondat volt…) – , hogy mi a faszért kell beleugatni abba, hogy egy ember, ki éppen mellekkel, és vaginával rendelkezik, hogyan, s miként alakítja az életét?

Majd’ 100 éve elfogadta a világ azon fele a feminizmust, ahol vízöblítéses wc-t használnak. Most ez ellen tiltakoztok? Igen? Akkor Kovács Ákoska, meg Kövér Lacika fogja meg egymás kicsiny kacsóját, és teremtsen olyan világot, ahol én – egy pali – egymagam el tudok tartani egy családot, mondjuk úgy, hogy évente kétszer elhúzok a gecibe nyaralni, háromévente lecserélem az autómat, és leszarom a rezsicsökkentést. Talán – mondom TALÁN – akkor a nők bizonyos százaléka úgy dönt, hogy szarik bemenni dolgozni valami geci multihoz, hol akkor is hülyét, meg rabszolgát csinálnának belőlük, ha épp pasik.

feminfohatememe-kovacsakos

Minden “izmus” vége az, hogy önmaga paródiájába fordul… A konzervativizmus is ugyanez Ákoska, csak ezt elfelejtetted egy év alatt….

Annyira elmebeteg a világunk, hogy az néha behatol a fejembe, és úgy érzem, hogy bele fogok dögleni, ha nem húzok el innen a büdös picsába!

És én ennek az izének a koncertjein csápoltam kiskoromban. Beszarok….

Tagged with →  

One Response to Fel kell tennem azon egyszerű, és keresztényi kérdést, hogymiszerint: Ákos, miért nem mész te a kurva anyádba?

  1. Iza szerint:

    én már felajánlottam ma a munkahelyemen a pasiknak, hogy eltarthatnak, de hallod, egy se ugrott. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com