20 Responses to Ezen beszarsz…..

 1. AvalonButler szerint:

  aztahogyazta, ez mekkora XD
  percekig röhögtem rajta :D:D

 2. sarakrael szerint:

  Na ezért érdemes egy olvasott blogot összehozni.

 3. Krisz szerint:

  Ezazzz!! Zap híres lett és már a voda is rettegve keresi kegyeit 😛

 4. répa szerint:

  Nemá Zap ezt megbundáztad, nem hiszem el!!! :D:D:D:D

 5. szerint:

  Most akkor, ha valakinek gondja van szolgáltatóval,m csak azt fogom tanácsolni, forduljon hozzád. 🙂

 6. Zaphod szerint:

  Én is azt gondolnám, hogy bunda, mert valljuk be, azért lenne vagy 35mp, míg összedobok egy ilyen képernyőképet, de nem, nagyon nem, és ezután még leveleztünk. Én, meg a Vodafone.

  És én voltam a szomszédbácsi, kinek köszönsz – és tényleg csak köszönni akarsz – mire a bácsi kinyitja a száját, és addig nem vesz levegőt, míg odáig el nem jut, hogy megoldás talál a világbékére, vagy bármire.

  Ahogy elkezdek öregedni, valakit felbérelek, hogy kinyírjon…

 7. Thiliell szerint:

  @Zaphod Örülj, hogy odafigyelnek Rád. Rontod az imázsukat, ha nem tennék.

 8. Doris szerint:

  Nagyon jó. Annyira nagyon jó. De ha már ilyen jóban vagytok, írhatnál arról is, hogy mind a netes, mind a telefonod ügyfélszolgálatuk borzalom. Csak gépek mindenütt, és órákig tartó kapcsolgatás. Adna egy ügyintézőt inkább. Lehet, változna valami, ha megblogolnád az ügyet.

 9. Zaphod szerint:

  Na, azért ne essünk túlzásba. Egy olyan szolgáltatónak (bármelyik is legyen), ki leszarja a céghez hú előfizetőit, és a kedvezményeket csak az új előfizetőknek dobja ki, annak nem nehéz rontani a megítélésén… Globálisan itt sokkal nagyobb problémák vannak, mint az én szopatásom, egy rendszerhiba miatt…

  Egy roppant dicséretes dolog van benne, hogy figyelik a netes kommunikációt, mi a cégükkel kapcsolatos. (Hesss paranoia!)

 10. Thiliell szerint:

  Zap, de ezt a kedvezményesdit a telenor is megteszi. Amiben az a legrosszabb, hogy pl. a telefonért hűségnyilatjozatot kérnek, ám de a régi kategóriájú telefonodat – ami teljesen oké lehetne- már nem adják kedvezményesen. Csak jobbat vagy rosszabbat vehetsz.
  S mostanában annyira szar a lefedettség, hogy versenyezhetne a vodkafónnal.

 11. Zaphod szerint:

  @Doris nem hiszem! 😉
  Azért ők is valószínűleg úgy ugrálnak, ahogy a fejesek a központban (Londonban, vagy akárhol…) csattogtatják az ostort. Egyébként írtam nekik még személyesen is, megválaszolva levelüket. Lehet, holnap ki is dobom ide, hisz nem hangzik el benne olyan, mit ne hangoztatnék égre-földre. 😉

 12. Thiliell szerint:

  Zap, amúgy a második legolvasottabb bejegyzésed is a két emlegetett szolgáltatót kritizálja… :U

 13. Zaphod szerint:

  @Thiliell én nemtoom, de engem minden szarért fel tudtak hívni (már ezért sem veszem fel az idegen számról érkező hívásokat), de egyszer sem kaptam olyat a t-csoporttól, vagy a vodától, hogy Figyelj srác! Lejárt a hűséged, itt az idő, hosszabbítsd meg akkor olcsóbban adjuk, plusz hozzádvágunk egy nyalókát.

 14. Zaphod szerint:

  @Thiliell Most látom, tééényleg…. 😀

 15. Thiliell szerint:

  @Zaphod Hát, engem sem hívott senki még ezzel. És most csak azon parázok, hogy a nokiám szoftvere néha lefagy, se kép, se hang, csak a csillagot üti be, és nem tudom, mi a baja, mert most nincs pénzem sem újat venni, sem megcsináltatni vagynokért…

 16. Krisz szerint:

  Ööö Zap! Honnan tudják az emilcímedet? Az látszik valahol? Elalvás előtt és ébredés után éberebb az agy, ezért csak most tűnt fel 😉

 17. Thiliell szerint:

  @Krisz Rákattintasz a bejegyzés végén a nevére. Ott van nekije.

 18. Zaphod szerint:

  Bizony-bizony! Kutatható vagyok… 😉

 19. doris szerint:

  Zaphod: Csak ezzel az a baj, hogy bárkivel beszélek, mindenki őrjöng a vodás kommunikáció miatt, ehhez képest semmi nem változik. Ha ők folyamatosan érzékelik, hogy ez a rendszer szar (márpedig biztos érzékelik), akkor lehet, hogy kellene ezerrel jelezni felfelé (na, persze, lehet, hogy jelzik is). Bár nem hinném, hogy a NAGY voda foglalkozna azzal, hogy kis Mo.- on, hogy építik ki a telefonos, és egyéb ügyfélszolgálatot. Tényleg gyakran úgy érzem, hogy félnek attól, hogy élőben kell nekik az ügyféllel beszélni.
  Lényeg, hogy ha az én cégem érzékeli az ügyfeleink ilyen- olyan nemtetszését (ami persze ritkán fordul elő), akkor változtatunk a rendszeren, hogy az jó legyen. Ennyi. Pedig kis cég vagyunk. De lehet, hogy a nagy épp azért nem variál, mert ő nagy.

 20. Zaphod szerint:

  @doris : Azért ez szerintem (és most nem a vodát védem) ez nem csak pár cégre érvényes. Amikor fel kell hívnom a T-t, akkor előtte elgondolkozom, hogy talán jobb választás lenne, ha inkább eret vágnék. Nézd meg, hogy milyen őrület van az elmű-nél, vagy az önkormányzatoknál. Itten a vezetők fejében van valami hatalmas hiba, kik úgy néz ki, fel sem fogják azt, hogy milyen embereket kell felvenni ahhoz, hogy valóban egy ügyfélközpontú rendszert hozzanak létre. És talán ez az egyetlen egy dolog, mi nem pénz kérdés. Illetve annyira az, hogy az agyakat meg kell fizetni, kik egy ilyen rendszert létrehoznak, működtetnek.

  De nem is jól mondom… nincsenek rákényszerítve arra, hogy a rendszert jobbá tegyék.

  Egyetlen egy olyan dolgot ismerek ma itthon, hol küzdeni kell értünk, az pedig az autókkal foglalkozó biztosítók. Mert ma már – hogy évente két klikkre át tudok menni egyiktől a másikhoz úgy, hogy ki sem mozdulok a gép elől, és tényleg 5percembe kerül váltani – kell küzdeniük rendesen az ügyfelekért. (Hajrá NETRISK!)
  És ilyen rendszereket kéne létrehozni itthon (mondjuk azt nem értem, hogy akinek meg van a tőkéje ehhez, miért nem épített már ilyeneket). Nem tetszik a szolgáltatóm (áram, víz, gáz, tv, telefon, net, akármi)? Akkor viszlát! Kitöltök egy netes űrlapot, és holnap már máshol vagyok…
  Mindjárt kiderülne, hogy ők vannak értünk, és nem fordítva…

  Ezt követően mehetünk felfelé. Nem tetszik a polgármesterünk, vezetőink, 5 perc a net előtt, és… 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com