Mivel tegnap egész egyszerűen már nem volt erőm Viktorunkhoz, ezért ma folytattam az évértékeléséről szóló videót.

Akkor marha nehéz írnom, mikor kapok egy ilyen linket, hol ezt zseniálisan összefoglalták már előttem, de azért nézzük meg, hogy mit bírtam felfogni (én igazán igyekeztem) az elhangzottakból.

Viktorunk a következőket mondta: Blablabla….blablabla….(tapsvihar) blablablablablablablablabla…. (tapsvihar) blablabla… közhelyek… blablabla… blablabla… (tapsvihar, és snit, hol bevágják a nénit “Hajrá Viktor!” táblával integetni) blablabla… blablabla… közhelyek… (csillogó szemek, okos bólogatások) blablabla… blablabla… közhelyek… (tapsvihar, csillogó szemek, tábla, okos bólogatások).

Most ezt folytathatnám még egy pár oldalon keresztül, de térjünk a lényegre.

Ezt a palit, meg aki megcsinálta, egész egyszerűen zseniálisnak ítélem meg. Azzal, hogy tulajdonképp egy óra (???) alatt semmit nem mond, csak az elmúlt két évtized sablonjait puffogtatja – alkalmazkodva a jelen helyzethez, és az újkori poénokhoz – hihetetlen mód magával tudja ragadni azokat, kik akár pár tized százalék szimpátiát is éreznek iránta. Mert meg van csinálva. Ezekből lesznek, illetve ilyenek az igazi vezetők. Ilyen volt Hitler, Sztálin, Bush, meg még több százan a történelemben. Ha én hinnék bármely Magyarhonban élő politikusnak, akkor azok között szerepelne ez a fickó, ezt bizton állíthatom. Még húznom sem kell bármely politikai irányzathoz, illetve még irányzat, beállítottság sem akadályozhat meg abban, hogy őt szeressem, mert olyan messze van attól, ahová besorolják, mint Makó Jeruzsálemtől. Döbbenet volt nézni a közönségét, kiket szerintem csak a tv felvétel akadályozott meg abban, hogy ne felállva tapsolják végig a beszédét. (Az külön tetszett, ahogy beszólt a bankoknak. Ezt a felvételt el kell tenni, és megnézni, hogy egy év kormányzást követően hányszor nyalt be nekik.)

Ha nem (állítólagos) demokráciában élnénk, hol mindenféle alkotmányos bonyodalmak akadályozzák az ember gyermekét a totális diktatúra kiterjesztésére, meg nem lenne EU NATO, stb, akkor ez a pali meghódítaná fél Európát. És ez nem fikció. Nyolc évvel ezelőtt láttam, tanúja voltam annak, hogy miként volt képes a választások előtt barátságokat, családokat, kapcsolatokat szétbaszni. Ő tulajdonképp csak annyit tett, hogy beszélt. Pokoli jól felépítve, tudván, hogy mivel lehet irányítása alá vonni az elkeseredett tömeget. Egy nehéz helyzetben kell találni egy gonoszt, felelőst mindazért a rosszért, mi velünk történik, és azt megmutatni a tömegnek, majd megígérni, hogy biza a máglyán fog elégni, csak annyi kell, hogy higgyünk az új világrendben. És az ország közel fele hitt. Amiért nem lehet őket hibáztatni, mert a történelem mindig megismétli önmagát, hisz emberek vagyunk, kik sosem fognak megváltozni, csak a világunkat változtatjuk körülöttünk. Vérmérsékletünk, gondolkodásunk, alkalmazkodóképességünk, irányíthatóságunk ilyen volt 4000 éve is, és ilyen lesz 4000év múlva. Szóval le a kalappal Viktorunk előtt!

Képzeld el, hogy volt nekem egy kedvesem, ki előtt ha kimondtam a szót; Viktorunk, akkor elkezdtek vérben forogni szemei, és az ember gyermeke elgondolkozott azon, hogy most akkor el kéne távolítani a lakásból mindenféle szúró szerszámot. De ha ledöfés, vérben való hempergőzés, halálsikolyok esete nem is állt volna fenn, hát a szexről biztos lemondhattam volna. Viktorunk maga volt a szent, és sérthetetlen. Őt nem lehetett ilyen alpári, és tiszteletlen mód említeni.

Sírni ezen sosem szabad, így hát röhögtem az egészen. Nem lesz az életemben soha olyan politikus, ki, vagy kinek hatása az én magánéletembe beférkőzhetne, arra negatív hatással bírna. De ha mégis, akkor Jeff Dunham rólam fogja mintázni a következő Achmed, a halott terrorista figuráját, mert biza megtalálom a neten, miként is kell magamra kötözött nagyhatékonyságú robbanószerrel pokolba küldeni bármely párt, bármely vezetőjét.

Az zavar az egészben, hogy tudom, nem lesz itthon megoldás addig, míg csúnyán, ennél sokkal jobban szívóágra nem teszik az embereket. Elképzelhetetlennek tartok csodákat, megváltó ötleteket, miket vegyítenek a gonosz, mindent elrontók üldözésével. Viktorunk hatalmat akar, és ottmaradni, tehát nem tud kemény kézzel megszopatni mindenkit, mert azt az emberek nem fogják tolerálni. Meer mi már végre jót akarunk, mert mi olyan szerencsétlenek vagyunk, hogy miket mindenki csak bánt, és erről szól minden ebben az országban. Még a kicseszett himnuszunk is. És ez egy rohad mókuskerék. És az lesz mindaddig, míg meg nem születik az őszinte politikus nevezetű lény, ki egyszer valahára megmondja a frankót. Jah… Majd úgy 4000év múlva…..

Facebook Twitter Tumblr

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com