Ez döbbenet basszus!

Az ember gyermeke szeméből hajnalok-hajnalán kiesik az álomnak csúfolt valami, azt csak kóvály, meg bámul, és gondolkozik, mi légyen a következő lépése a mai napra. Mit tesz? Bekaccsolja a tévét, hol ömlik a szar. Oké, gyerünk a netre. Mit ír monnyuk a freeblog, hol posztok vannak főoldalon. És akkor meglátja kiemeltként: Menj el szavazni!

Mondja az ember gyermeke, hogy: Ez nem igaz, basszki… majd belenyit, és csak úgy dől folyik ki az idealizmussal kevert szar a monitorból.

Eléééég!!!!

És akkor eszébe jut az ember gyermekének, hogy tegnapról lemaradt egy poszt, meg az is, hogy ide most le kell vezetni a feszt, hiszen ha nem, hát az a kispárnán csapódna le, ha lenne… (még kispárnám sincs, basszus…)

NEM MEGYEK!!!

KAPJÁTOK BE!!!

Elmondom a választási eredményeket úgy, hogy gőzöm sincs a kibaszott közvéleménykutatók adatairól (nekem, ki lehet, még fejből nyomná a 8-12 évvel ezelőtti eredményeket).

Fidesz: 47,6%
MSZP: 26,2%
Jobbik: 14,3%

A maradék elaprózva, bejutás nélkül, szóval megy a levesbe.

Részvételi arány: 42,9%

Szóval, mindenki örülhet, lóbálhatja zászlaját, csókolom! Aki sír a hárompárti parlament miatt, és végletekig csalódik az emberekben, az jöhet vállamra pityeregni. 2percig…

(Baszki! Azért piedesztálra emelnétek, ha mindez bejönne, nem? Faszom….)

Mondom mi lesz az elkövetkezendő másfél évben:

Elhúzódó kormányátvétel után a kormányzó párt hangzatos szlogenek kíséretében bizottságokat állít fel, hol az előző nyolc év csúfságait vizsgálják. Mondja ezt a média, meg ők. Ha megtudnád, hogy mi megy a háttérben, akkor lehet, téglánként hordanád el a parlamentet, de mindegy is, legyünk partnerek a parasztvakításban. Lesz mondjuk 8-10 fazon, kik elviszik a balhét a boszorkányüldözésben, de a háttérben irányítók teljes védelemben röhögnek a 200m2-es TV szobájukban ugyan úgy, mit az elmúlt 20 kibaszott évben.

Jönnek az intézkedések, miket kijelentetten tűzoltásként aposztrofálnak, mivel az ország a csőd szélén, és menteni kell, hiszen borzalmas a helyzet. Ezért az van, hogy a kampányban ígért (ha valaki a kampányban ígért dolgokról mer dumálni, akkor szemen köpheted) feladatok csúszni fognak, mert ilyen borzalmas helyzetre senki nem gondolt. Jön a töröljünk el amit csak lehet, időszak. A nép buta! Ez nem valami degradáló kijelentés. Ez tény! A nép nem gazdasági szakember, nem politológus, nincs rálátása semmire, csak amit megírt a BLIKK. A népet bármivel megvezeted, eladod a szart sztaniolba csomagolva, ha jó a megjelenésed, meg a dumád. Törlünk, intézkedünk, hozunk olyan döntéseket, mik pokoli jól hangzanak a médiában, és a nép végre fellélegzik; van fény az alagút végén és az nem a vonat. (By: Don). Sőt, odáig jutunk, hogy a nép velünk együtt bőg, hogy nem tudunk mindent megtenni, mit szeretnénk.

Ha a nép tudná, hogy közben mennyit zsebelünk be azért a lobbystáktól, hogy ne csináljunk semmit, csak műbalhézzunk, míg kormányon vagyunk, akkor eltűnne Budapest. Mert lebontanák a most idealizmusban fulladozó idióták. Kapával, meg kaszával….

Baszki! Tudod mikor fogok hinni? Pontokba szedem, jó? Csakhogy ne a haragot lásd ebbe a posztba.

 1. Amikor egy kormányzó párt leül az ellenzékkel, és együtt állítanak fel stratégiát az ország jobbá tétele érdekében.
 2. Amikor megszűnik a feketemunka, és nem 7mmillió embert kell eltartanunk.
 3. Amikor a cigányok nem segélyt kapnak, hanem elzavarják őket dolgozni, és aki ezt megteszi, azt nem sittel fenyegetik (Bocs! Hozzátenném, hogy 17év alatt a legjobb melósom egy cigány srác volt, és most van a cégnél kettő, kit simán lecserélnék a mostaniakból egy párra…)
 4. Amikor a benzin adója nem 56% lesz. MINDENKIT le kéne lőni basszki, aki azt mondja, hogy az üzemanyag azért hatalmas, mert a világpiac… rohhaggyatok meg!
 5. Amikor megszűnnek a körbetartozások, mikor törvény mondja, hogy hány cég vehet részt egy állami pályázat lebonyolításában (legyen 1).
 6. Amikor az adózott fizetésem 40%-a nem megy el még különböző adókra.
 7. Amikor egy cég nem fenyegetheti minden nap az embereket azzal, ha nem engedik magukat seggbe dugni, akkor elvesztik a munkahelyüket.
 8. Amikor nem szakad le a futóművem a gödrökben, amikor a milliárdos csalások elkövetői sitten ülnek, amikor az APEH adóslistáján a legnagyobb összeg 1milla lesz, amikor a luxusadó a luxusban élők adója lesz, amikor a hivatás visszanyeri jelentését, amikor a kormányom számon kérhető, amikor megszűnik a mentelmi jog, amikor a szélsőség visszaszorul, amikor a gyerekemet elvihetem márc.15.-én a városba, és a nemzeti lépcsőjén mesélhetek neki arról, hogy a srácok mennyire be voltak rúgva a pilvaxban, és nem a tetves politikai megmozdulásokról szól az egyetlen normális ünnepünk (mindet sittre vágnám, ki akkor politizál), amikor a tetves citadellára nem kérnek 1200at, belépőnek álcázott rablás folyamán.

Akkor baszki, akkor jöjjön ide valaki, és vágja bele a pofámba, hogy egy köcsög vagyok, mert nem mentem el szavazni! Addig minden más csak egy kibaszott parasztvakítás, miben ÉN nem veszek részt! És leszarom, hogy erről kinek, és mi a véleménye! Volt kibaszott 20év, hogy csináljon valamit az a sok kibaszott politikus. Most fogjátok magatokat, és ezekre elmentek szavazni, mert változást akartok. Mit? Mit bazdmeg? Milyen számaitok vannak? Milyen dokumentumok vannak kezetekben? Milyen statisztikák? Milyen tervek, dátumokkal, százalékokkal, milyen határidőkkel? Mit tehetek én, ha kiderül decemberben, hogy minden ígéret hazugság volt?

Nem elmenni szavazni végtelen csalódottságot jelent az emberek, a nép iránt, kik nem 8-10pártot juttatnak be a parlamentbe, követelve a köztük lévő párbeszédet! Zabáljátok meg azt, amit holnap főztök! Én nem voltam a konyhában!

Ennyi!

Még vasárnap írni fogok erről, mert hétfő hajnalig gályázok, és tutira minden erről fog zengeni, mi felbassza az agyam, de aztán tényleg ennyi! SOKKAL fontosabb dolgaim vannak, mint a kibaszott politika! CSAK fontosabb dolgaim vannak!

Facebook Twitter Tumblr

2 Responses to Elééééégggg!!!!

 1. zzizi szerint:

  demagógia, demagógia, demagógia…

  és monitorelőttokoskodókkal, semmitnemtevőkkel, naugyeénmegmondtamozókkal és egyétekmegamitfőztetek-hajtogatókkal nem sokra megyünk… 🙁

 2. Zaphod szerint:

  Jah… mert az elmúlt 20évben ment bárki valamire…
  De majd most….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com