Az elmúlt három napban valami pokoli mennyiségűt írtam. Tulajdonképp folyamatosan írok, rajzolok, előttem van a Flash, vagy a Premiere könyv, izzad a térdeimen a noteszgép.

Azon gondolkozom…

Pppfff…. Folyamatosan gondolkozom.

Képzeld el, hogy tegnap délután beugrottam cigiért egy közeli boltba. Volt a pénztárnál előttem egy pasi, kb. 50felé járhatott. Totál lepukkanva, kötött sapkában, koszos szakállal, és néztem a kezét, mi átfagyott, mocskos volt, és pont ugyan úgy remegett, mint az enyém mostanság. Legalább három közös vonásunk volt abban a pillanatban. Rá akart gyújtani, remegett a keze, és valószínűleg nem lehetett rózsás éjszakája.

Nekem sem kell többé ébresztő óra azt hiszem. Hajnali 3 környékén úgy gondoltam, hogy azért be kéne állítani a vekkert reggel 9-re, mert el kell húzni gumishoz, és dolgoznom is kell, szóval nem ér a henye (az mi?). Fél 7 magasságában simán felébredtem. Már az a rohadt 5órás alvás is sok mostanság. Majd kiástam az autóm a hó alól, elugrottam megjavíttatni a bal hátsót, és miközben az öreg szaki gályázott a cuccon, belenéztem egy szombati sms-be. Arra lettem figyelmes, hogy az beszélnek hozzám, de lövésem nem volt, hogy mit is. El voltam foglalva azzal, hogy a torkomban lévő gombócokat nyeldekeljem.

A gályán bejött a főnököm, és simán lenyomott egy munkamegbeszélést úgy, hogy a végén elővettem egy cetlit, és közöltem vele, most szépen mondja el, hogy eddig miről is volt szó…

Most meg, miközben csinálom az új lapom, azon töprengek, hogy mi lesz azután. Mert még kurvára leköt, csak mondjuk akkor dobok el mindent, mikor az utolsó videós vágásomat az egynegyedénél szépen befejezettnek tekintem. Mert ez annyi mindent elmondd, és annyi új kérdést nyit meg, hogy rá kell gyújtanom.

Küzdelmes egy 2010 lesz ez, úgy érzem. És az van, hogy eddig minden szituációban fel tudtam valamit fedezni. Valamit, mi előre mutat. Most totális a sötétség.

Nah, de vegyünk egy nagy levegőt, és lássuk hol is tartok. Illetve hülye lennék megmutatni, inkább itt egy kis ízelítő:

Facebook Twitter Tumblr

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com