Hogy mi van?

Hát az van kérlekszépen, hogy 16évnyi autóvezetés, és többszázezer km megtett út után kedden összetörtem az autóm.

Ami fáj. Fáj a pénztárcámnak, fáj az önbecsülésemnek, és tulajdonképp mindennek, mire csak jelzőt tudnék rakni.

Attól függetlenül, hogy autó buzi vagyok, a járgányaim sosem voltak szentek, barátok, vagy lelki társak. Egyszerű használati tárgyak, és sosem gondoltam bele semmi mély értelmet a kapcsolatainkba. Vigyen el oda, ahova én akarom, legyen Honda, menjen gyorsan. Kb. ennyi. És most jön egy tipikus és banális történet.

Kedden beülök a verdába, kifordulok a főútra, megállok az előttem lévő autó mögött, mivel vonatra vártunk, illetve sorompóra, hogy azt megnyissák. Sorompó fel, a pali elindul, én megyek utána, félrenézek, pali nyom egy satut, én meg fék nélkül nekimegyek hátulról. Kicsatoltam az övem, megpróbáltam kinyitni az ajtót, mi természetesen nem sikerült, mert a bal oldali sárvédő és az ajtó között a hézag felére csökkent. Ekkor belevertem a fejem a kormányba, meg legszívesebben el is ástam volna magam a mellettem lévő árokba. Kiszálltam az anyósülésnél, megnéztem az autót, minek a lökhárítója, bal oldali sárhányója, és motorházteteje szarrá tört. Mindez azért késztetett sírásra, mert úgy két hónapja költöttem az autóra 350ezret.

Erre most összetöröm azt, mit megjavítattam, illetve abból egy darabot. És én, ki igencsak kritikus az autóvezetőkkel szemben, úgy nap mint nap. 16évnyi fikázás most visszaütött a hülyeségem miatt. Isten, ha van, akkor nem szeret. Nem mintha én valamennyire is csípném a fejét…

Szóval, a héten gazdasági krízist hirdetvén, megszorító intézkedéseket folyamatosítok magam felé, plusz munkát vállalok. Mármint a saját munkám mellet ki kell szórnom pár weblapot, mert abból legalább fedezhetem ezt a baromságot. És nem veszek cigit.

Kedd óta.

Találtam egy dugi, negyed doboz PallMall-t. Nah, erről fognak még húzós blogok születni. Képzelheted, évtizednyi bagózás után fogom magam, azt bűntiből leteszem a cigit. Ppppfff…. Ne jöjjön senki a közelembe, mert lesznek biza elvonási tünetek

Tagged with →  

One Response to Crash…Bum…Bang…

  1. teodora szerint:

    ha leszoksz, már megérte 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com