Hónapok óta tart. Én tényleg nem akarok sok mindent. Legyen egy sportcipőm. Legyen a típusa NIKE. Legyen bőr. Legyen az alapszíne fehér. Ne legyen szarrá varrva az orra. Ezeknek a tulajdonságoknak a NIKE Air Affect V (vagy tökmindegy, lehet nekem 3 is…) felel meg. Vagyis ez:

nike air affect v

Ma nagyjából 80 km-t autóztam, úgy 7-8 boltba bementem, és az egyetlen pozitívum egy Subway szendvics volt. Nemhogy ez nincs, de még hasonló sem. Nem mondom, hogy egész bpesten, de ahol én megfordultam (kb. mindenhol), ott nincs. Még a Sportdirect-bőőő sem tudtam rendelni, mert nemnincsen 9 1/2-es. Mert miért lenne… Sőt, odáig fajultam, hogy lealacsonyodtam a magyar online kereskedelem szintjére – az utóbbi hónapokban ugyanis nem szopattak eléggé a link gyökerek – de szerintem az ők beszállítója is a Sportdirect, mert szinte ugyanazok a méretek hiányoznak itthon is, mint kint, azzal a különbséggel, hogy volt olyan itthoni bolt, ahol ez  (kapaszkodj) 11e forinttért drágábban adnák, ha nem 41-es méretben rendeled.
Így hát felhívok! Abban az esetben, ha valaki belefutna, látja, hogy, jön szembe az utcán, kopogtat az ajtón, egy közlekedési lámpánál erőszakosan le akarja mosni az ablakot,  vagy kalapol egy hegedűvel valamely utcasarkon, akkor szóljon rám, és én – töktotálmindegy hol van az országban – megköszönöm (valahogy), és elmegyek érte. Kiegészítek: Normál árért megyek el érte, mi ebben az országban kb. 14e, +/- ezeröt. 

Tagged with →  

2 Responses to Cipőmizéria….

  1. szerint:

    Jó. Cserébe ha látsz egy 39-es barna bőr női (túra)szandált nem negyvenezerért, szóljál. 🙂 Mert női cipőt/szandált se lehet kapni, csak magassarkú szarokat műbőrből.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com