És akkor jött a kérdés ma éjszaka: Ki a faszom nyerte a ziksz faktort? Jahhh… nem tudom figyelsz-e? 2, azaz kettő hónappal ezelőtt írtam meg, hogy a döntősök az Oláh gyerek, meg az Adél lány. Mondjuk az Adél lánnyal csak azért nyúlhattam félre, mert győzhetett az ország női, sms küldő lakosságában az irigység, de hát ezzel nem árulhattam el nagy titkot. A következő „tehetség” kutatóra már fogadni fogok. Úgy jó előre… Ha még lesz tévém. Mert egyszer úgyis beszerzek a szobába valami nagyobb méretű hamutálat, mit csak és kizárólag arra fogok használni, hogy bedobjam vele a képernyőt, ha még egyszer meglátok benne valami kormánytagot, aki azt mondja, hogy …. bármit is mond.

És akkor már csipogták 5millióan, de én is ide, hogy tudd, szóval a világvégével kapcsolatos NASA hír, miszerint 2012. 12. 21.-én, tényleg el fog sötétedni az ég. Bezony… Ezt a jelenséget úgy hívják, hogy: éjszaka.

Egyébként hosszú évek óta megint játszottam. Mondommivan… NFS Most Wanted futott a telón. Teljes életnagyságban, azaz 7,6×5,6 cm szélességben, szélesvásznon (!!!). Bírtam vagy 25 percig. Majd eldobtam volna, ha nem lenne fájdalmas emlék, hogy mennyibe is fáj egy iPhone kijelző…

Jah, nem tudod, hogy a telefon szervizben mi a francért írják fel a telefonszámod, mikor a készülék náluk van? Fel akar hívni, hogy elkészült? Ezt hívják végtelen ciklusnak. Egy ember, két telefon, két fül… „Halló! Elkészült a… Tudom, hogy elkészült, én csináltam meg! De elkészült a…”

És képzeld el (többet már nem írok), hogyaszongya, ma kaptam egy levelet. Cégeset. Miben leírja a főnököm, hogy ők összeültek, és jól megállapodtak abban, hogy a tavaszi beruházást én fogom vinni (minthogyhaez kérdéses lett volna bármikor is… Azt még nem is tudja, hogy az erre szóló árajánlatot előbb kaptam meg, mint ő.). És azt is hozzátette, hogy alakítsuk a dolgokat a legjobban (Hhheeee???).

Amikor azt mondja neked a főnököd, hogy alakítsd a dolgokat legjobban, az nem mást jelent, minthogy halványlila gőze sincs arról, mi is folyik itt valójában. Ez pont olyan, mint a kormányunk, nem?

Asszed megálltam szó nélkül? Reggel sajnos azzal a levéllel fog szembesülni, hogy nem egyszerű az élet, mivel kerek-perec közöltem vele, puszira nem dolgozom, szóval akikkel összeültek, azokkal most megint, és döntsék el, mennyibe is fáj ez a történet, majd ha mondanak egy összeget, akkor én elkötelezett leszek. Ha nem, akkor keressenek más balekot.

Loptam én az agyam, hogy csak úgy osztogassam a benne lévő ….izééét???

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com