Cumi…

Bakker… Mi lenne, ha ebben az országban legalább egy, azaz egyetlen egy projektet (államit) sikerülne úgy lezavarni, hogy az nem okoz köz-és-felháborodást, mert működik. Csak úgy. Megcsinálom, azt megy. A BuBi a közösségi kerékpárbérlős okosság. Dobjad be a pénzt, azonosítsd magad, vidd el a cuccot, parkold le, azt jóccak. Gyakorlatilag, a csöpögésmentes kecsöpösüveg bonyolultabb szerkezet ennél, erre ezt is elbasszuk. Érthetetlen, és egész egyszerűen nem is lehet rá racionális magyarázat. A következő országokban pl. megy a kerékpárbérlés (a teljesség igénye nélkül): Mexikó, Anglia, Brazília, Ausztrália, USA, Olaszország, Svédország, Izrael, Kína, Franciaország, Kanada, Ecuador.

Félve sem teszem fel azt a kérdést, hogy nem volt senki, ki odalátogatván megérdeklődte volna, ugyan miként jött össze ez nekik? És meg sem merem onnan megközelíteni a témát, hogy mi lenne akkor, ha a főváros, az önkormányzatok, vagy fasz tudja ki, nem csapna le ilyenre. Egy olyan dologra, amihez egyáltalában nem ért, amivel nem is kéne foglalkoznia, hanem (jajjj… hogy is képzelhetek ilyet) együttműködést kötne a Csepel kerékpárral, ki olyan fiatal, és nem fiatal vállalkozóknak nyújtana hátteret, kik elkezdhetnének a tavaszi/nyári/őszi szezonban kerékpárbérléssel foglalkozni. Urambocsá, hálózatba tömörülnének. És talán még EU-s támogatással is meglökné a bulit. Jajjj… mi lenne akkor… Talán egy működő közösségi kerékpárbérlős nagy szervezet, ahová fel lehetne venni egy rakat fiatalt, meg több rakat nem fiatal bringaszerelőt. Micsoda utópia….

Tagged with →  

One Response to Bukik a BuBi???

  1. Rainmagic szerint:

    Nem tök mindegy? ha el is indul, kb. 2 hét után bukni fog, mert horror áron van… a szemét kűfődön mindenhol tized, fele áron van…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com