Patrick Chan kicseszett leveleit azért nem küldöm automatikusan levélszemétbe, mert így lehet megfigyelni, hogy hol tart a google nyelvi fordítóprogramja.

Már egész jól megy a fiuknak.

” A jó válaszra van szükség.

(Ügyvezető igazgató és vezető pénzügyi tisztviselő)
Hang Seng Bank Limited
83 Des Voeux Road, Közép-
Hong Kong SAR
E-mail: mrpatrickchankw@yahoo.com.hk


Érthető, hogy lehet, hogy egy kicsit nyugtalan, mert nem ismersz, de van egy jövedelmező üzlet javaslatot kölcsönös érdeklődésre számot tartó megosztani veletek. Megvan a hivatkozást én keres valakit, aki megfelel a tervezett üzleti kapcsolatot.

Én vagyok Mr. Patrick Chan KW ügyvezető igazgató és vezérigazgató-helyettes Hang Seng Bank Ltd. Van egy elsötétített üzleti javaslatot az Ön számára. Azt kell, hogy segítse nekem végrehajtó egy üzleti projekt Hong Kong az Ön országában. Ez magában foglalja az átadás egy nagy halom pénzt. Minden erre vonatkozó ügylet jogilag tenni rántás nélkül. Kérjük, törekednek arra, hogy figyelembe legteljesebb diszkréció érintő valamennyi ügyben ezt a kérdést.

Miután az alapokat már sikeresen át a fiók, akkor a részesedése az arány jóvá kell hagynia mind a ketten. Én inkább el nem éri meg az én privát e-mail címét (e-mail: patrickchan5578@yahoo.com.hk), és végül azt követően, hogy én átadják az Ön további információt a művelet.

Kérjük, ha nem érdekel törölni az e-mailt, és nem vadásznak rám, mert én vagyok én üzembe karrierjét és az életét az én családom a tét ebben a vállalkozásban. Bár semmi sem merte semmi szerzett.

Ön legkorábban választ erre a levélre fogják értékelni.

Üdvözlettel,

Mr. Patrick K. W. Chan”

Láttad volna fél éve…

Facebook Twitter Tumblr

4 Responses to Bábel…

 1. Thiliell szerint:

  “Van egy elsötétített üzleti javaslatot az Ön számára” Ez mindent visz. :DDD

 2. Zaphod szerint:

  De azért ez sem piskóta: ” Ez magában foglalja az átadás egy nagy halom pénzt.”

  Thiliell! Ha szükséged van egy nagy halom pénzre, akkor más dolgod sincs, mint írni a patrickchan5578@yahoo.com.hk címre, s máris kiköt egy 15000tonnás árú szállító hajó az alsó rakparton, mi egyenesen Hong Kongból érkezik, halomszámra pénzzel.

  😀

 3. Thiliell szerint:

  És mit írjak neki?
  “Dear Patrick! I need your money.”

 4. Zaphod szerint:

  Jó, de tedd hozzá legalább azt, hogy plíííízzzz! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com