Megjelent a gályán az Összegyűjtjük, Hogyan Evezz Ritmusra 2.0 (ÖHER2.0), és ezzel egyetemben az új szabálykönyv, mi leírja, hogy ha begyullad a baj könyököd, akkor szólj anyádnak, mert biztos van rá népi receptje, vagy tud üzenni füstjelekkel a sámánnak, ki kiűzi belőled a gonoszt.

Erre a főnököm (RIB1.0) is megjelent – természetesen késve, mert már minden csatorna ezt a hírt üvöltötte aznap – , ki közölte, hogy akkor ezt én jól nézzem meg, mert rettentő fontos információkat tartalmaz az épp aktuális szabályrendszerünkről. Mondom neki, hogy megnéztem, és az ÖHER2.0 pont ugyanúgy szar, mint az ÖHER1.0, a kettő között az a különbség, hogy ez zöld. Kifejtettem neki, hogy egy Összegyűjtjük alkalmazás már 1991-ben tudott keresni dokumentumtárban, szövegben (pl. Lotus Domino/Notes), mindenszarban mindent, de ez a hulladék még mindig nem, és ha új szögesre cseréli az ostort, akkor sem fogom megjegyezni a http://hálozati_fasztuggyami/galyanaplo@#$Łß/defalult.aspx/osszegujtjuk/nemtudommit/mert_egy_faszsag útvonalat, és arra sem vagyok hajlandó, hogy ezt minden egyes hivatkozásnál megtegyem, mert:

  1. ebből van 365
  2. nem érek rá
  3. ha ráérnék, akkor sem…
  4. …mert 2016-ot írunk, és ha valaki úgy tud létrehozni egy kibaszott adatbázist, hogy az abban lévő keresést nem oldja meg, azt ki kell rúgni a picsába.

Erre azt mondja, hogy márpedig ez van, ha lenne keresés, akkor a keresendőben kellene keresni (ja,  ne tépd fel a torkát ilyenkor), és van nála épp magnézium, szedjek be, mert úgy látja, hogy feszült vagyok. Ha RIB1.0 az élettársam lenne, akkor az este az anyjánál alszik, majd a mai napot albérletkereséssel tölti, miután összeszedte a cuccait az utcáról…

Délután jött a bónusz, mert megjelent RIB1.0 főnöke. Mondom a fickónak, hogy én igazán nem akarok belekötni az új szabálymódosításokba, de így átfutva van benne „némi” anom-ália. Az átnézést követő hét és feledik percben a srác fülig vörösödve, sűrű bocsánatkérések között lépett ki az ajtón, és megígérte, hogy ilyen ocsmány munkát többé nem ad ki a kezéből.

Már csak azt kéne megtalálni, aki megírta az ÖHER2.0-át, és megalázni. Lenne egy jó napom…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com