Fel akartam rakni egy tucat képet Szlovéniáról, de rögvest két megállapításba is belefutottam. Egyrészt, kíméletlenül szar természetfotós lennék, másrészt, Szlovénia helyett nemcsak Szarajevót írtam, hanem gondoltam is. Jah, van harmadrész is, mert bejött a hajó hülyéje hajnalban, és látja, hogy itt szenvedek a monitor előtt, de nem érdekli, mivel épp azzal van elfoglalva, hogy olyan kérdéseket tegyen fel, mire sosem kap választ, mint pl. a “Mi újság?”.

Jut eszembe! Rég írtam erről a jóemberről. Múlt héten leült mellém, és ha nem szoktam volna meg a baromságait, akkor leesek a székről. Asszongya, hogy kérdése van. Méghozzá az, hogy mi a véleményem a 8245 xtrc blablabla…. RC autó benzinmotorjáról. Mármint hogy mennyire tartós, és milyen nyomatékkal rendelkezik. Az ilyentől nem lehet megkérdezni, hogy hülye-e esetleg, és hogy mit szed, ami arra késztette, hogy eme kérdést nekem tegye fel, mert azt hiszi, hogy viccelsz, és tovább beszél, majd még az is megtörténhet, hogy viccekbe kezd, majd meghív egy családi ebédre.

Hol tartottam? Kapsz két ízelítőt Szomáliából Szlovéniából (hiszed, vagy nem, én fotóztam), és most elmegyek aludni…

_DSC2653 _DSC2482_2k

3 Responses to Ami ma már nem fog összejönni….

  1. szerint:

    Az apád fülét! Mivelhogyan ilyet jót? Eh. büdöséletbe. Ne is töltsd fel a többit, mert infarktust kapok.

    • Zaphod szerint:

      Most hiszed, vagy nem, ezekbe a képekbe grafikailag annyit nyúltam bele, hogy kiszedtem egy pár porszemet, fel, lehúztam a színeket (HDR). 😀 20% tudatosság, és 80% mázli volt… (nagyon röhög…) És senki, de senki ne kérje, hogy reprodukáljam. Amúgy szűk rekesz, és jól eltalált záridő kéne hozzá. Ebből csak a záridő volt meg… 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com