Most jött el a pillanat, hogy kezd kurvára betelni a pohár. Az elmúlt időszakban négy ember keresett meg azzal, hogy milyen nagy szüksége lenne egy kibaszott weblapra, méghozzá igazán jutányos áron, azaz ingyen, mivel pénze egy fillér sem, dehogy a szükség….

Az utolsó kettővel a héten közöltem tisztán a beüzemelési árakat, amiben egy kibaszott billentyűleütés nincs, csak a tárhelyet, és a domain nevet kell kifizetniük, mi évente 15rongy alatt megvan, és ami – ha megnézzük a szolgáltatást, amit nyújt – egy kibaszott baráti összeg. És húzzák a szájukat, baszod! És még ha privát oldal lenne, akkor azt mondom, rendben. Nincs pénz. Szegény az ország. Vannak lehetőségek, méghozzá számtalan, meg lehet jelenni bárkinek a weben, pontosan nulla forintért, és kb. annyi számtech tudás kell a cucchoz, hogy ha meg tudsz nyitni egy kibaszott M$ Word doksit, és tudsz bele írni, meg még el is tudod úgy menteni, hogy mindig megtaláld, akkor már nyert ügyed van. De nem! Céges oldalak! Pénzt akar keresni a birka, csak azt nem tudom, hogy mit szólna akkor, ha én odamennék, és megkérném, ugyan adja már tök ingyen a portékáját, mert kurvára nincs egy vasam sem.

Magyaroszágezbazdmeg, hol még én érzem magam kellemetlenül, ha valamiért pénzt kell kérnem.

És akkor egy büdös kibaszott szót nem szólnék, ha ez a szakma, és ami mögötte van, az olyan kurvára titkos lenne, hogy csak egy helyen tanítják a világon, és mindenkit megölnek, aki tovább meri adni a tudást.

De nem az! Mindenki számára, a világ szinte összes nyelvén elérhető a titkok nagy titka! Olvasni meg mindenki tud. Ez meg nem az a szakma, amit nem tudsz elkezdeni egy CNC gép nélkül, vagy kéne hozzá venned egy repülőgépet, fizetned kéne a fősulit, negyedévente 200ezerért. Csak az agyadat kell befektetni, semmi mást. Le lehet ülni, tanulni egy kicsit ingyen elérhető forrásokból, s hopp, már ott is fénylik a weben a képed, gondolatod, terméked.

Ha meg diszlexia áll fenn, vagy lustaság, akkor bizony be kell nyúlni a pénztárcába, kell hivatalos cégeket keresni, és akkor jön majd az ámulat, hogy minden egyes kurva billentyűleütést leszámláznak privátként/10ezer, cégként/100ezer, és majd ottan részletesen le lesz írva, hogy programozói munka, oldalszám, grafikai tervezés, szövegformázás, webes képek árai, tárhely, domain.

A hivatalos útnak mondjuk csak a világ fogja hasznát látni, mert jóval kevesebb szar jelenik meg a hálón, mint ami most naponta felkerül. Főleg, ami a magyar kereskedelemmel, szolgáltatóiparral kapcsolatos, mert az valami botrány. Ha lenne egy használható, és működőképes fogyasztóvédelmi hatóságunk, akkor a jelenlegi magyar kereskedelmi weboldalak 95%-át egy kattintással be kellene zárni, mert működésképtelenek, megtévesztőek, szikrányit sem szolgáltatnak úgy, amire ki lettek találva.

Kidühöngtem magam!

Fuck!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com