(HOAX = Ne! Ne olvasd el! Kacsa. Álhír. Kamu. Nem érted? Idiótáknak idiótáktól!)

Az ember gyermeke néha megnézi a céges postaládáját. Jobbára a céges postaláda nem tartalmaz értékelhető információt. Ha mégis, akkor a főnököd úgyis rákérdez két héttel a levél beérkezése után, hogy van e rá valami reakciód, mire te rutinosan megkéred, elevenítse fel a dolgokat, mert azóta már eltelt két hét, és egy roppant sok történet. Szóval, a céges postaládában nincs más, csak szemét. Ezek közül is a legnagyobb mennyiségben a basszuk el az időnket videókkal, poénokkal, viccekkel, felhívásokkal, típusúak dugítják el a céges hálózatokat. Úgy az ember fia egy-két hetente ránéz, majd olvasatlan törli nagy részét.

(Az ember fia mondjuk annak a kezét törné apró darabokra, aki összerak egy PowerPoint bemutatót, csutkára tekert zenével. Sőt! Minden PP bemutató készítőjének eltörné a kezét, és ha felépül, akkor még egyszer.)

Tehát, munka híján átfutottam a mééleket, és beleakadtam a következő üzenetbe:

“Zeneszerszám. Ettől beszarsz !!!

A látvány szinte hihetetlen, látni, ahogy a kilőtt vagy leejtett labdák pontosan a dobokra, xilofon lemezekre meg ki tudja még mi mindenre esnek és utána pontosan beletalálnak a felfogó tölcsérekbe.
Ezt a hihetetlen masinát a Robert M. Trammel Zenei Konzervatórium és az Iowai Egyetem Sharon Wick Mérnöki Iskolája együttesen hozták össze. A felhasznált alkatrészek 97%-a a John Deere Művek és az iowai Bancroft Öntözési Berendezések cégektől származnak. Azaz mezőgazdasági gépeket gyártó cégektől!
A csapatnak összesen 13.029 munkaóra kellett ahhoz, hogy összeállítsa, beszabályozza és behangolja a berendezést mielőtt ezt a filmet elkészítették volna.
Jelenleg az Egyetem Matthew Gerhard Alumni Csarnokában állították ki és az Egyetem tárgyalásokat kezdett, hogy a Smithsonian Múzeumnak ajándékozzák.”

Az Animusic nevezetű cég, ki számítógép animációval felhasznált zenéket gyárt (jééé, csak nem kiolvasható a nevükből is?), 2006-ban megírta a weblapján, hogy valami idióta írt egy hülyeséget a művükről, és botrány gyorsba terjed a neten…

Négy év alatt eljutott a magyar titkárnőkhöz is. Ha lesz unokám, és ezt elküldi nekem levélben, akkor ha még fel bírok kászálódni a hintaszékből, hát felpofozom.

És akkor lásd a művet:

Kurvára álmos vagyok, és roppant szomorú….

Facebook Twitter Tumblr

2 Responses to A HOAX élt, él, és élni fog…

  1. Lino szerint:

    Újszölöttnek minden vicc új. Lehet vagy húsz éves ez a video, de gondolom ennek az általad linkelt cuccnak biztosan az őse. Csak sokkal jobb az eredeti.
    http://www.indavideo.hu/video/Belldemo

  2. Krisz szerint:

    Mééér nincs már megint új írás? :((

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com