–          Mit hoztál?
–          Pollenszűrőt. Ilyen kell. Valami Yaris.
–          Pontosabban nem lehetne? Benzin, dízel?
–          Őőőhhhmmmmhh (unott vállvonás)….
–          1.3-as?
–          Őőőőhhmmmhhmm (unott vállvonás) …..
–          Na de milyen?
–          Yaris nah, valami szőke.

Ilyen egy nap, egy autósboltban…. Tüpptürüppp….

 

Mondtam már, hogy basszák meg a magyar webshop üzemeltetők? Sőt, az összes kereskedés, hol van webes, megrendelős cucc! Mert mindent sikerült összeszednem egy helyen, a hétvégi olajcseréhez, miegymáshoz, csak az a kurva gyertya…. Az nem volt. És akkor NET, és akkor a környéken van, ára is jó, irány. Azt kiderül, hogy az utca létezik, csak hát a bolt. Lakótelep, basszus. Fordulj be, jobbra, balra, kijelölt út, ott nem lehet behajtani, ott sem, akkor most hol vagyok, leszarom, kiszállok, és gyalogolok, körbenézet, bolt egy darab sem, mi bolthoz hasonlít, erre észreveszek az egyik ablakban egy piros matricát, mi úgy szólt; megnyitottunk.

Baszki! Nem van pénz cégtáblára? – gondolta Zap, majd fejéhez kapott, mert most már világossá vált, hogy ez nem egy igazi cég, hanem egy kurva webshop. És akkor be, és nyomd meg, és kinyílik, és mondom mi kell, és már tudom, hogy mit válaszol, mert ezt szokták válaszolni, és akkor mondja, hogy meg kell rendelni, mert nincs a polcon.

Basszátok meg! És leszarom, ma félretettem az empátiámat, és egyébként is most basztam szarrá a kezem, szóval még az is frusztrál, hogy nyomorék vagyok, tehát tessenek becsukatni az összes kurva webshop baromságot ebben a kibaszott országban, mert egy, azaz egyetlen egy olyan kibaszott üzlettel még nem találkoztam, ahol nem azt mondta a paraszt, hogy meg kell rendelni.

És legyen szabályozás, hogy a webshop tartalmának legalább 90%-ával rendelkeznie kell, élő készletben a boltnak. És tessenek kiszűrni ezeket a szarokat, mert dühítő. És az a szájbabaszott google is ezt a sok szart preferálja, te beklikkelsz, és azt látod hogy, majd gyorsban lecsekkolod az elérhetőséget, mert az mutatta eddig, hogy csupán webes a cucc, de már erre rájöttek, és kibaszott lakáscímet adnak, és nem figyelsz, mert sietsz, azt csöcsre futsz a helyszínen. Meg kell rendelni. Anyád….

Diktatúrát az országra, állalmosítást, és vissza rákosit, akurvaéletbe!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com