A mai Fekete Lyuk projektülésen több megállapítás született, terjedelmes konklúzió megszületését a bizottság hanyagolta az idő szűke, és az alkoholmentes környezet miatt.

A csoport (tagság / gyülekezet / össze-esküvés / majdénmegmondomhogytemiregondolsz ellenes szövetség – nem kívánt, törlendő) részvevői kimondva, kimondatlanul a „Kapja be mindenki!” álláspontot képviselik az életük bizonyos mélypontjain, miből több is van ebben az életciklusban, mi – mint megállapítást nyert – 180 év lenne, csakhogy a „Szopjatok le!” halmazban lévők sokaságának hathatós közreműködése, eme elméleti életciklust jelentősen rövidíti, mitől többen rothadt idegesek vagyunk, ami még többet vesz el az életben maradásra fenntartott energiából.

Idegen bolygóra csak akkor költözünk, ha ottan van kávé, és nincs alvás (vagy van, de itt az ülés titkára egy pillanatra elvesztette a fonalat)! Szóval, ha érkezik az armageddon, és eme pokolbugyra mellé néhány elmeroggyant megmentő, ki azonosítatlan repülő tárgy segítségével kíván minket elhajóztatni egy más világra, akkor vannak feltételeink.

Megállapítást nyert, hogy ha eme poszt szerzője elmélkedésbe kezd a kvantumfizikáról, akkor eláll az eső, és kisüt a nap. A poszt szerzőjének erős a gyanúja, hogy a nap eme elmélkedést már nem bírja elviselni, így a felszínén megjelenő kitörések nagysága jelentős mértékben megnövekszik, és ennek következményeként, alig 15 perc alatt elsöpri a hatalmas energiazuhatag az esőfelhőket a fejünk fölül. Ennek rövid, és hosszú távú jótékony, avagy káros hatásairól, az életciklus esetleges további rövidüléséről nem esett szó.

A csoport, gyülekezet (stb.) elsöprő többséggel szavazta a meg a kávézó geográfiai elhelyezkedését. A cél: minél messzebb, és minél több köbkilométer víztömeggel arrébb. A csoport egyes tagjainak a magyarország szó (fogalom / kifejezés / azonosítás) a megfelelő partszakasz kiválasztását követő 5. percben értelmezhetetlenné válik, elhangzását követően csak buta, értetlenkedő arckifejezés a reakció erre a ….izéére.

A „Mindenhol jobb, de legjobb mindenhol máshol!” nem áll messze a csop., gyül., elképzelésétől, és erre vannak nekik érveik, miket nem rejtenek véka alá, de mivel az alkohol, és egyéb stimuláló szerek bevitele a nullához konvergált, így ennek kifejtése (értsd: totális világmegváltás) rohadt szűk keresztmetszetben került nyilvánosságra, ami egyébként a való élet leképzése, hiszen már többen megszoktuk, hogy tökmindegymitmondasz, csak akkor vagy jelentős, ha megmutatod a pöcsödet, de azt is max. 140 karakterben, mert többet a világod nem képes befogadni.

A csoport új bevételi forrást vélt felfedezni. A „Meghallgatom a hülyeséged, de kiszámlázom!” típusút.

A csoport egyik részvevője elmélkedett jövőbeli lehetőségéről, mi abban teljesedik, hogy idegen országok idegen lakóinak, idegen nyelvén fog idegen meséket mesélni. Elképzeltük. Kifejtettük. Röhögtünk.

Nem számlázuk ki neki.

A csoport remélhetőleg pár hónapon belül megejti következő ülését, ahol még több részletre fény derül az élet, a világmindenség, meg minden témaköréből.

Folyt.köv.

Tagged with →  

4 Responses to A mai ülésnap összefoglalója….

 1. szerint:

  Elég jól összefoglaltad, azt hiszem. És igen. Nagyon messze kell legyen. És még annál is. Hogy van ez mongolul?

  • Sir Artemon szerint:

   Azt beszéltük, hogy a magyarul mesélt mese mesehallgatási transzban egy idegennyelvűnek is képileg ugyanazt hívja elő, legalább is, sok hasonlóság van. Szóval, úgy van mongolul, hogy ..volt egy sziget valahol a világ végén, és azon is túl, a hetvenhetedik tenger hetvenhetedik szigetén álló üveghegyen is túl, ahol a nap is csak akkor kelt, amikor kedve tartotta.. ott valahol egy türkizkék tenger közepén, közel egy másik igen kicsi lakatlan szigethez, ott volt egy sárga és hófehér homokkal borított kis tengeröböl..

   • szerint:

    Én már tudok mongolul, asszem.
    Hanem azt is beszéltük, hogy majd népszerűsítelek a világnak a hálóján, de ha be se tudlak jelölni, akkor azért ez elég nehéz.

    • Sir Artemon szerint:

     Lehet, hogy s paranoiam miatt nem vagyok nepszeru? Hum.. A biztonsag az elso. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com