Szóval az van, hogy ….   izéé… az összes kőművest, ki nem képes egy egyenest, vagy vízszintet húzni, azt össze kéne szedni ebben az országban, azt jól megbaszni.

Mert addig kit érdekel, míg nem akarsz igazodni a falak vonalához? Le lehet élni egy egész életet, sőt, több generációt is görbe falakkal körbezárva, anélkül, hogy egy pillanatra is zavarna, de….

Vegyük azt az esetet, mikor egy 107 centis tévét fel akarsz rakni úgy 3méter 10 centi magasságba, egy vízszintes (aha, jah) gerenda fölé, egyedül. A feladat tele van kihívásokkal, de megoldható.

Felmászol a kibaszott létrán a mérőszalaggal, ceruzával, vízmértékkel, közben növesztesz még három kezet, megpróbálsz azon tényen átugrani, hogy a tér, és a hozzá kapcsolódó iszony már a létra harmadik fokán fellép (De bazdmeg, röhögve ugrasz ki kilométer magasságokból, azt a létrán remeg a lábad, áhhh…), és akkor mérsz, jelölsz, mértéket állítasz, és fasza, mert egyenes az egyenes, és akkor fúrógép, küzdelem, tipli, konzol, csavar, még mindig vízszint, fasza, majd feltornászol a cuccra egy tévét, lemászol, fújtatsz, legszívesebben eldobnád magad, de elköveted azt az óvatlanságot, hogy megnézed a műved.

Mi annyira ferde, baszod, hogy erre nem tudsz egyből jelzőt alkotni.

Sírsz!

Felmászol, méred a tévét, vízszint, nézed az alatta húzódó gerendát (amin a kibaszott vakolatot nem voltak képesek egyenletes vastagságban felvinni), és azt látod, hogy 50 centi hosszban, a vakolat egy centit változik, tehát olyan, mintha eldőlne a ház. Akurvaanyátokat! Nem igazodhatsz a görbéhez, hiszen sínes, akasztós a cucc, az nem dőlhet, mert a tv elkezd rajta közlekedni, ami egyrészt ciki, másrészt kibaszott nagyot puffan, ha lezúg…

Leszed, csavaroz, helyez, mér, csavaroz, mér, hümmög, leszarja, visszarak (gecinehéz), már csak egy kicsit ferde, leszarja, meghal… 2 órát basztam el egy idióta hülye miatt, ki képtelen egyeneset vakolni. Fuck!

 

Hozzá kéne látni az oldal eredetiének visszaállításához, nem? Annyira nincs kedvem hozzá…..

5 Responses to A kőművessssss……

 1. Krisz szerint:

  Amíg a vérbefagyott nyuszi megvan a fejlécben, nagy baj nincsen 😉 Olyan, mint a hajfestés: megváltozott, de ugyanolyan okos, csak szőkébb 😀

 2. szerint:

  Ja egyetértek. A nyúl a lényeg.
  Nade 107 centis tévé??? Sínre??? Édesjézus. 😀

  (Mér’ nem veszel fel egy ejtőernyőt? Akkor tuti nem szédülnél. Csak el kell képzelned, hogy még a földön kiugrassz a gépből. 😉 )

 3. Dr. Sir Artemon szerint:

  Egyszerubb lett volna egyenesre vakolni.. :-U

 4. Krisz szerint:

  Jéééj, dolgozik a virtuális kőműves, már forog a földgömb, hurrá! 🙂

  • Zaphod szerint:

   Sasszem… 😉

   Jappp…. reggel, kávé, és így lazítás gyanánt elkezdem összekalapálni, mert már nagyon utálom. Csak rá kell jönnöm, hogy mi, és miként jelent meg itt. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com