Bakker, a 65. cikk átköltöztetésénél tartok egy weboldalnál, és még van úgy …200….250… Meg sem merem számolni. Te, én nem vagyok egy helyesírás buzi, sőt, totál ellene vagyok a helyesírásra irányuló megjegyzéseknek egy olyan társadalomban, hol az olvasó képtelen azokat a gondolatokat olvasni, mik le vannak írva anélkül, hogy már az olvasott mondat elején ne legyen véleménye a mondat teljességéről. (Persze, ez azért van, mert mi átlagon feletti intelligenciával rendelkezünk…) De amikor már a 30. cikknél tartasz, és dugig van húzva hibajavítási kérelemmel úgy, hogy az eredeti anyag word-ben volt megírva, akkor….

Egyébként jó meló, bár nagyon sok munka van vele. Minden új oldal létrehozásánál azon megy a küzdelem, hogy nincs hozzá elég anyag.

–          Csináljunk weblapot!
–          Jó, csináljunk. Ide az anyaggal!
–          Jaaa, hát az van, hogy….

Na ilyenkor kapsz hülyét, és mondanád, oké apukám / anyukám, terjeszd magad képeslappal. Itt ilyen nem fordul elő, mert 10 évnyi összegyűlt cuccot kell gatyába rázni. Ha eddig nem volt ínhüvely gyulladásom, akkor most…

… azon gondolkozol, hogy vajon a cikk szerzője mit gondolhatott, mikor így adta be az anyagot? Elromlott a word? Amúgy le az „ly”-al (még mindig), és vissza a régmúlttal, amikor még így írtak, fogalmaztak:

Scan[…]értesitettnek hogy elkülönitési kérelmök nem vétetett figyelembe azért, mivel nagykorúságokat igazoló keresztlevelüket be nem csatolták[…]

Ezeket valahogy archiválni kellene idén, mert van belőle egy halom, mik amúgy 100-150 évesek. Tiszta törikönyv abból a korból, hol még nem volt szabvány az A4-es formátum.  Sírsz, mikor berakod az olvasóba, nehogy ez legyen élete utolsó pillanata.

Ehhez a poszthoz azért nem lehet hozzászólni, mert nyomokban sem tartalmaz megvitatásra alkalmas gondolatokat.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com