Vannak az ember életében felejthetetlen élmények. Ugye? Ez bármi lehet. Egy út, egy találkozás, egy beszélgetés, egy csók, vagy akár egy váratlan beszólás is. Sok van belőle. Már ha szerencsés vagy. Nem! Ez nem szerencse. Ha nyitott szemmel jársz, és van némi fogalmad arról, hogy miről is szól ez az egész, itt, körülötted, akkor sok ilyenben lesz részed. Felejthetetlen élményeket gyűjtök. Azokat bárhová el lehet vinni magammal. Azokat nem veheti el semmi, senki. Nem szabnak rájuk ki adót, nem inflálódnak, a környezeted negatív kisugárzása ellen is védve vannak. Beépülnek, és ezzel több lesz az ember gyermeke.

Tegnap részese voltam annak, minek már tavaly is részese lehettem volna, csak épp… nem tudom mit csináltam, de mivel azt sem tudom, egy héttel ezelőtt mit csináltam, így borítsunk erre fátylat.
Pár lépésnyire a civilizációtól, annak zajától, összegyűlt ismét sok tucat ember. Zenélni, és zenét hallgatni. Amolyan igazit. Sem a háttér sztori, sem a hely nem publikus. Sehol nem fogod látni hirdetésekben, programfüzetekben, bár csak erről, csak ilyenekről kéne szólni a világnak, a zenei világnak, és akkor sok-sok felejthetetlen élményben lenne részed. Irigy vagyok. Folyamatosan. Ez valami csodálattal kevert irigység. A helyszínre való érkezés előtt a srácok bemelegítenek, és olyan 5 -10 percnyi zenei orgazmust élsz át, hogy legszívesebben visszamennél az autódhoz, és kibasznád belőle a rádiót. Azt a rádiót, miben őket azért nem lehet hallani, mert…. Mert? Mert ők „csak” tehetségesek. Szomorú.

Kösz, hogy ott lehettem! Márminthogy, itt:

7 Responses to Zene, tűz, pár órára távol mindentől…

 1. szerint:

  Na jó, de akkor azt azért elmondhatnád legalább, hogy kik a zenészek. 🙂

 2. Sir Artemon szerint:

  Te, fiĝyi, ez nem a frakkos hétvége volt? Ez volt a lagzi része? 🙂

  • Zaphod szerint:

   Ez lett volna a frakkos, csakhogy a haver – kivel bohócot akartunk csinálni magunkból – elkúrta azzal, hogy visszakozott az utolsó utáni pillanatban, így vennem kellett egy kibaszott öltönyt…. PPpfff… 🙁 Egyébként meg az esküvő lezavaródott 2 magasságában, azt tépett minden meghívott haver, amerre látott. Én pl. ide. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com