Rettentően rémisztő lehet az, ha valakit olyan helyzetbe hoznak, hogy egy pillanat alatt elveszti méltóságát, megalázzák, érzelmileg felülkerekednek rajta! PONT!

Van pár kérdésem.

  • Milyen társadalom az, ahol a megalázott mellett nem állnak ki a szerettei, barátai, és a zaklatót nem fejelik le? Ott, akkor!
  • Milyen álszent társadalom az, aki ámulva nézi egy színész, komikus megdöbbentően drámai alakítását, vagy ordas, kíméletlen poénjait, és úgy gondolja, hogy az illető ezt teljes, totális átlényegüléssel „játssza” a közönségnek, és köze nincs ahhoz, ahogy a való életben él, működik?
  • Milyen nevetséges az, hogy különbféle szervezetek akkor kezdenek zászlókat lengetni, szabályokat követelni, amikor Hollywood elkezd elsüllyedni az saját mocskába? Hatezer éven keresztül hol voltak a jogvédők?
  • Milyen abszurd az, hogy egy olyan társadalom, ami gyakorlatilag azóta a hatalmasokról, és azok kiszolgálóiról szól, mióta elkezdett emberképződményként kézi szerszámokat készíteni, most egyszerre csak felnyitja a szemét, mert épp megdugtak egy színésznőt?

A 2016-os amerikai elnökválasztási kampányban egy Donald John Trump nevű fickóról kiderült, hogy egy rakat nőt zaklatott élete során, majd kapott az Egyesült Államok polgáraitól 62 979 879 db. támogató szavazatot annak érdekében, hogy ő álljon az ország élére, és meghatározza egy egész bolygó politikai, és pénzügyi sorsát.

Egy évre rá kiderül, hogy producerek – urambocsá – színésznőket dugnak, mire felháborodik a bolygó.

Afganisztánban a nők több mint 80%-a nemi erőszak áldozata. Hol vannak a lobogók? Hol vannak a szervezetek, kik ez ellen harcolnának? Kongói Demokratikus Köztársaság. Afrika legnagyobb országa, és a nemi erőszak fővárosaként jellemzik. Amúgy 96 óta lassan többen haltak meg az ott lévő háborúban, mint a 2. VH esetén. Foglalkozik ezzel valaki?

Magyarországon minden 5. nő olyan családban nőtt fel, ahol az apa verte az anyut, és most jön a poén, mert nálunk a legnagyobb a Trump hívők aránya is, szóval ez az ország nem csak gyakorolja, hanem lájkolja is az erőszakot.

Aztán itt vagyok én Hose of Cards nélkül, talán Louis C.K. is visszavonul egy időre, mert ártatlan, védtelen nők előtt verte ki, akik így roppant mód meg lettek alázva, és olyan szinten nőiességükben totálisan megsértve, hogy a sokktól nem tudták rábaszni az ajtót.

Gratulálok! És most jön a zseni Jeffrey Tambor, de a sornak nem lesz vége, sőt, odáig jutottunk, hogy holnap meg tudom fúrni a decemberi Star Wars bemutatót, mert jól elmondom, hogy gyerekkoromban Dévényi Tibi bácsi meghívására ide érkezett Mark Hamill, ki legalább kétszer megfogta a seggem, miközben alá akartam vele íratni a fénykardomat. A sztoriról csak azért nem tud senki, mert botrány lett, és mindenkit lefizettek, hogy kussoljon. Rettegjetek, most megkeresem a New York Post email címét!

Ti meg holnap is el fogtok menni amellett, ha valakit gyaláznak az utcán, a szomszédban, a buszon, de bennetek lesz a tudat, hogy már dobtatok valami hashtag-et a kedvenc közösségi szarotokra, így megtettetek mindent a világ megmentéséért!

Álszent majmok…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com