Bazdmeg, bejött…. behatolt… elkezdett dörömbölni, és berúgta az ajtót, majd rám döntötte az egész cuccot, és elkezdett ugrálni rajtam… ez a büdös politikának nevezett szenny, mi ebben az országban folyik mindenhonnan.

Zsidóztak a parlamentben. Na bumm, mikor nem zsidóznak itthon? Az én környezetemben pl. elég sűrűn zsidóznak. Régen még gőzölgött tőle a homlokom, mára leszarom, mert úgysem tudom megmagyarázni a páciensnek, hogy kezeltetnie kellene magát. Ha ő így hülye, akkor nincs mit tennem, csak ne kapjon fegyvert a kezébe. Mert akkor már kell mit tennem…

Mi akartam mondani? Jah, igen! Szóval, van két kedvenc ruhadarabom. Nem, három van, de ebből kettő egy fehér-piros, és egy fehér-fekete keffiyeh. Az arabok okos emberek. Rájöttek ugyebár – többek között arra, és nem tegnap – hogy ha dzsalsz a sivatagban, akkor azt ne vietnámi strandpapucsba tedd, hanem bebugyolálva, mert az jó. Azt Arábiába menet roppant fontos dolgom volt beszerezni ezt a roppant fontos ruhadarabot. Egyet azért, mert ugye Jordánia, és akkor fehér-piros, egyet meg azért, mert szeretem a fekete-fehéret.

Amúgy pont leszarom, hogy ez épp Arafat kedvenc összeállítása volt, és így a palesztin eszme jelképe is lett. Arab fan lettem, és ezen „rajongásom” nem áll meg határoknál, mit hülyék húztak, hülyén, és hülyék állítanak csatasorba hülyéket több ezer éve azért, hogy hülyeségeket műveljenek. Arábia csak a hülyéknek szól háborúról, vérről, pusztításról.

Szóval, tette a dolgát a keffiyeh a sivatagban, majd itthon is néha, fotózáskor. Erre én barom, most megnéztem egy linket, mi indexes volt, és amiben az az idióta Vona pózolt egy hazánk nemzeti színeit felvonultató, és egy fehér-fekete keffiyeh hatású selyemkendőben. De nem csak ő, hanem párt, és elvtársai is. Az egyik nyilatkozó idióta nyakában mondjuk egy Jordán keffiyeh tekergőzött. Ő nem tudom mit képviselt, de azt mondta, hogy a palesztinok a leghősiesebb nép a 20-21. században. Ezt tudja, csakhát a viseletszerinti azonosulás úgymond „El lett néződve…”

Tehát sosem gondoltam volna, hogy eljut ez az ország addig, hogy a szeretett keffiyeh ott ragadjon a ruhásszekrény akasztóján azért, mert eme ostoba nép (igen, a magyar) egészen véletlenül, a Vona videó megjelentetését követő 26. másodpercben minden arab kendőt viselő palit szélsőjobbosként azonosít, ki annyira hülye, hogy még azt sem esik le neki, hogy azok a „mocskos zsidók” már akkor az 1000 éves, Jeruzsálemért folytatott csatározások évfordulóját ünnepelték, mikor a mi büszke nemzetünk ősei még a barlangból sunnyogtak kifelé, bogyókat gyűjtögettek, és riadtan emelték égnek karjukat, ha tüzet láttak, mit villám okozott.

Egyszer biztosan betegre hányom magam a nemzetünk fiaitól-lányaitól….

2 Responses to Zap, és a Keffiyeh

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com